Spor
30 Mar 2022 18:02 Son Güncelleme: 30 Mar 2022 20:14

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım ameliyat oldu! Ali Koç detayı...

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün bıçak altına yattı. Bypass ameliyatı olan Yıldırım'ın, Ali Koç'un sahibi olduğu hastanede ameliyat olması dikkat çekti.

Snob Magazin'in haberine göre; Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım bugün özel bir hastanede bypass ameliyatı oldu. Ameliyatı iyi geçen Aziz Yıldırım'ın yakın zamanda taburcu olacağı öğrenildi.

 Son dönemde yaptığı basın toplantısıyla dikkat çeken Aziz Yıldırım'ın sürekli göndermede bulunduğu Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç'un sahibi olduğu hastanede ameliyat olması dikkat çekti.

 Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım ile Fenerbahçe eski yöneticilerinden İlhan Ekşioğlu, Aziz Yıldırım'ı hastanede ziyaret etti. Yıldırım ve Ekşioğlu, ziyaret sonrası objektiflere yansıdı.

AZİZ YILDIRIM'IN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Sarı-Lacivertlilerin eski yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu, Yıldırım hakkındaki son gelişmeyi paylaştı.

 Twitter hesabından duyuru yapan Mosturoğlu, "Aziz Başkan başarılı bir by-pass ameliyatı geçirmiştir. Mücadele dolu hayatında karşılaştığı her zorluktan yüreği ve başı dik çıkan başkanımız bunun da üstesinden gelecektir. Dualarımız Aziz başkanla." ifadelerini kullandı.