Televizyon
15 Ağu 2011 16:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:41

FATİH PORTAKAL'DAN İLGİNÇ ÖNLEM!

Geçtiğimiz günlerde küfür içerikli bir izleyici mailini Fox TV'de yanlışlıkla canlı yayında okuyan Fatih Portakal nasıl bir önlem aldı?

Fatih Portakal, halen kendisine yapılan eşek şakasının psikolojisini üzerinden atmaya çalıştığını belirtti. (Gelen bir mailde izleyicinin adı Fenasi Kerim olarak yazılmış, Portakal da şakanın farkına varmayarak okumuştu.)

Ramazanın ilk gününde böyle bir duruma düştüğü için oldukça tepkili olan ve suç duyurusunda bulunan Portakal, GazeteA24.com’dan Özlem Kılıç’a bunu yapanın İnci Sözlük olabileceğini düşündüğünü açıkladı.

"RAMAZANIN İLK GÜNÜ YAPILIR MI KARDEŞİM"

Size de geçtiğimiz günlerde tabir-i caiz ise yapılan bir eşek şakası oldu...

Aşağı yukarı 90 haber sunuyorum günde, prompter kullanmıyorum, bazı haberlerde yorum yapıyorum, önümde bir mesaj hattı var ona gelen, Twitter’a gelen ve türkiyesesver.com’a gelen mesajları okuyorum. Aynı anda beş işi birden yapıyorum. O handikaptan faydalanan birisi kendince espri yapmış ama hiç de komik değil.

Bunlar dijital sapık. Ramazan’ın ilk günü insanın ağzından çıkan kelimeye bak. Yapılır mı bu ya? İnsan Allah’tan korkar. Üstelik altta da gerçekten bir sorunu paylaşıyordu. İsmini sesli okurken algıladım. Bundan sonra daha da dikkatli oldum artık soyadlarını okumuyorum. Bir müddet bunu üzerimden atabilmek için. Hiçbir şey değil de Ramazan’ın ilk günü olur mu kardeşim!

Konuyla ilgili suç duyurusunda bulundunuz mu?

Savcılığa avukatımız Rezan Özdemir başvuruda bulundu. TCK’nin 125. Maddesi uyarınca yayın yoluyla hakaretten suç duyurusunda bulunduk ve IP numaralarını verdik.

İnci Sözlük yapmış olabilir mi?

Genellikle İnci Sözlük olabilir diyorlar. Büyük bir ihtimalle de İnci Sözlük’ten gelen mesajlar bunlar.