Gündem
20 Eyl 2023 18:49 Son Güncelleme: 20 Eyl 2023 18:53

Fatih Erbakan'dan 'yerel seçim' mesajı: 31 Mart'ta daha ileriye...

Mayıs ayında yapılan seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bu sefer hedefine yerel seçimleri koydu. 14 Mayıs ve 28 Mayıs'taki başarıyı devam ettirmek istediklerini söyleyen Erbakan, yıllar sonra 'Milli Görüş'ü Meclis'e taşıdıkları için mutlu olduklarını aktardı.


14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerine Cumhur İttifakı ile giren ve aldığı yüzde 2,90 oyla seçime damga vuran Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 'yerel seçim' ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu'nda partisinin ilçe binasına gelen Erbakan, burada yaptığı konuşmada, "Anadolu Buluşmaları"nı sürdüreceklerini, bugün Avrupa Yakası'nda yarın ise Anadolu Yakası'nda yapacaklarını söyledi.

Erbakan, ekimde Meclisin yeniden açılmasıyla yoğun bir çalışma gerçekleştireceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bugün yaptığımız çalışmalarla önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmalarla 14 Mayıs'taki çıtayı 31 Mart'ta daha da ileriye taşımak için gayret edeceğiz. 31 Mart'ta da yine 14 Mayıs'ta olduğu gibi seçimlere damgamızı vurarak Yeniden Refah Partimizin, Milli Görüş'ün büyük bir başarısını ortaya koyarak yerel yönetimlerde Milli Görüş iktidarına inşallah vesile olacağız. Yeniden Refah Partimizin yeni dönemdeki hedefi asıl olarak budur, çıtayı 14 Mayıs'tan daha da ileriye taşımak, daha büyük bir başarıyı ortaya koymak."

"TEŞKİLATLARIN SESİNİ DİNLEYECEĞİZ"

Hükümetin ekonomik anlamda attığı adımları yakından takip ettiğini söyleyen Erbakan, yapıcı bir şekilde eleştiride bulunduklarını söyledi.

Yerel yönetimler için aday belirlerken ince eleyip sık dokuduklarının altını çizen Erbakan, teşkilatlarının sesini dinleyerek çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Erbakan, partiye yeni üye olanlara rozet taktıktan sonra Zeytinburnu esnafını ziyaret etti.