Televizyon
26 Mar 2010 11:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:11

FATİH ALTAYLI CANLI YAYINDA ÇILGINA DÖNDÜ!.. ''SALAK SALAK ŞEYLER YAZMAYIN!..''

Habertürk ekranlarında tansiyonu yüksek tartışmada yine tarihçiler kapıştı.

Teke Tek Özel’de Ermenilerin 1925’te Anadolu’da yaşadıkları trajedi tartışıldı. Fatih Altaylı’nın sunduğu programa dilbilimci yazar Sevan Nişanyan, Murat Bardakçı ve Prf. Yusuf Halaçoğlu katıldı.

Tartışmada geçen programdan çok da farklı bir şey konuşulmadı. Ancak tarafların daha uzlaşmacı oldukları da gözden kaçmadı.

Nişanyan ve Halaçoğlu’nun 3 hafta önce başladıkları tartışma dün akşam da devam etti. Nişanyan’ın geçen haftaya göre daha sakin bir tavır gösterdiği tartışmada bu sefer de Yusuf Halaçoğlu yer yer saldırgan davranmaktan kaçınmadı. İki tarihçi bu kez yer yer paslaştılar yer yer kapıştılar.

Sevan Nişanyan: Aslında burada ekranlarda bazı konularda rahat davranamayoruz. Sizinle dışarda otursak konuşsak bir çok konuda ortak noktaya varacağımızı düşünüyorum.

Yusuf Halaçoğlu: Ben beyefendiyi tebrik ediyorum (Nişanyan’ı kastediyor). Biz şimdiye kadar bu konuları oturup konuşamıyorduk ki bu arkadaşlarla. Beyefendi cesaretle geliyor tartışıyoruz. Ben geçen hafta neden o kadar sakin davrandım biliyor musunuz? O kadar hakaret etmiştiniz. Çok açık söyleyeceğim. Sizin seviyenize inmek istemedim.

FATİH ALTAYLI YİNE İZLEYİCİ MAİLLERİNE ÇILDIRDI!

Fatih Altaylı yine izleyici mailerine kafayı taktı ve canlı yayında adını vermediği bir seyirciyi adeta yerin dibine soktu.

Fatih Altaylı: Bir mail var onu okumak istiyorum.

’Sayın Altaylı, 10 yıl öncesinde resmi tarih tezinin dışında fikirlere yer verdiğinizi söylüyorsunuz. 10 yıl önce fikirlerine programınızda yer verdiğini Hrant Dink şu anda toprağın altında’

Hrant Dink benim programlarına bir kere bile çıkmadı. Kendisi çok değer verdiğim önemli bir şahsiyetti bence. Ama benim programıma hiç çıkmadı. Salak salak şeyler yazmayın. Bilmediğiniz konularda abuk sabuk şeyler yazmayın. Bunu yapan yeterince alçak ve namussuz var zaten memlekette."