Gündem
29 Eyl 2010 19:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:39

FATİH ALTAYLI ANİDEN YURTDIŞINA UÇTU! ALTAYLI NEDEN VE NEREYE GİTTİ? (MEDYARADAR - ÖZEL)

Fatih Altaylı bu sabah bir grup gazeteciyle birlikte Avrupa'ya gitti. Peki Altaylı kimlerle nereye gitti?.

Gazete Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı Teke Tek programını yaptı- yapmadı tartışmalarını bir tarafa bırakıp bu sabah Paris’e uçtu.

Altaylı’nın Paris’e uçmasının nedeni ise yarın basın açılışı yapılacak olan Paris Otomobil Fuarı’nı ziyaret edecek olması idi . Daha önce köşesinde bir grup günlük otomobil gazetecisi  için “Bülten gazeteciliği yapıyorlar hepsi birleşip aynı şeyleri yazıyorlar” diye sert bir şekilde eleştirdiği bir grup gazeteci ile Bussiness Class’ta yolculuk yapan Altaylı’nın  daha çok otomobil firmalarının üt düzey yöneticileriyle konuştuğu ve  gazetecilere pek yüz vermediği gözlendi.

Paris Otomobil Fuarı için hemen hemen uçağın yarısı otomobil sektör çalışanları ve otomobil gazetecilerinden oluşuyordu. Ancak Fatih Altaylı ve bir grup gazeteci Bussiness Class’ta yolculuk yaptı. Altaylı ile birlikte  Bussines Class’ta yolculuk yapan otomobil gazetecileri arasında Levent Köprülü, Memduh Taşlıcalı, Hakan Çelik, Ahmet Çelik, Halil Okşit, Mete Tansu bulunuyordu. Bayraktar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar ile birlikte oturan Fatih Altaylı ayrıca Doğus Otomotiv yöneticilerinden Aclan Acar ve  Toyota Genel Müdürü Ali Haydar Bozkurt ile sohbet ettiği gözlendi.


MEDYARADAR - ÖZEL
ETİKETLER
#Fatih altaylı