Magazin
10 Ağu 2022 15:45 Son Güncelleme: 10 Ağu 2022 15:51

Fahriye Evcen evi mi terk etti? O iddiaya jet yanıt

Oyuncu Burak Özçivit, ikinci bebeğine hamile olan eşi Fahriye Evcen'in evi terk ettiği iddiasını yalanladı. Sosyal medya hesabından eşiyle çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayan oyuncu, "Artık saçmalayın, bizi rahat bırakın" dedi.

2017 yılında görkemli bir düğünle evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti şimdilerde ikinci kez bebek heyecanı yaşıyor. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çiftin evliliklerinde kara bulutla dolaştığı iddia edildi.

"BİZİ RAHAT BIRAKIN"
Geçtiğimiz günlerde oğlu Karan ile koronavirüsü atlatan Fahriye Evcen'in oldukça gergin bir dönemde geçtiği ve eşiyle tartıştığı ileri sürüldü. Tartışmaya kayınvalidesinin de dahil olmasıyla iyice sesini yükselten Evcen'in evi terk ettiği iddia edildi. Ünlü çiftten magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaya yanıt gecikmedi. Instagram hesabından Fahriye Evcen'le fotoğrafını yayınlayan Özçivit, "Artık saçmalayın. Bizi rahat bırakın, herkese sevgiler" diyerek dedikodulara son noktayı koydu.

RUS KADINLARLA YEMEK YEMİŞTİ
Oyunculuk performansıyla ünü ülke dışını aşan Burak Özçivit, geçtiğimiz haftalarda ücret karşılığı Rus kadınlarla yemek yemişti. Özçivit'in yemek yediği kadınlardan birinin de bir dönem Playboy dergilerinde kapak olan şu dönemde ise şarkıcılık yapan Olga Buzova olduğu öğrenilmişti.