Televizyon
02 Haz 2010 19:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:20

EZEL DİZİSİNİN KÖTÜ ADAMININ FANATİKLERİ ÇILDIRDI: "KERPETEN ALİ ÖLDÜYSE BABAMI KESERİM"

Ezel dizisinde Kerpeten Ali öldü, "En sevilen kötü adam"ın fanları ortalığı yangın yerine çevirdi. İşte internetteki Kerpeten Ali isyanı

Fenomen dizi Ezel'in son bölümüne Ali'nin vurulması konuşuldu. Ali fanatikleri, internette Kerpeten'in ölmemesini diledi

Yayınlandığı her bölümüyle milyonları ekran başına kilitleyen Ezel'in önceki akşamki 'Özlemek' bölümü, nefesleri kesti. Aksiyon sahneleriyle dolu dizi, Kerpeten Ali ve Ezel arasındaki diyaloglarla da herkesi duygulandırdı.

Ezel'in Ömer olduğunu öğrenen Ali, final sahnesinde ise milyonları şok etti. Kerpeten Ali'nin Ömer'in kollarında gözlerini yummasıyla nefesler tutuldu. Herkes Barış Falay'ın canlandırdığı Kerpeten Ali'nin ölüp ölmediğini merak etmeye başladı.

İnternetteki forumları mesaj yağmuruna tutan Ali'nin fanatikleri, "Kerpeten Ali öldüyse babamı keserim" gibi yorumlar yaptı.

ALi FANLARI NELER DEDİ?

 "Kerpeten Ali öldüyse, babamı keserim! Kerpeten Ali ölmez, ölemez... Yapmayın, etmeyin senaristler!"
 "Ne bölümdü ama! Bütün dengem bozuldu bölüm sonunda..."
 "Her sahne ayrı güzeldi, muhteşemdi. Artık oyuncular aşıyorlar, sınırları zorluyorlar!"
 "Bugünkü bölüm sanıyorum ki Türk dizi tarihinde çekilmiş, yazılmış en kaliteli bölümdü."
 "Ezel Türk dizi standartlarının çok üstünde. Bu bölüm açıkçası bende bir Flashforward'dan ya da Prison Break'den daha çok etki yaptı."
 "Kerpeten Ali'ye ancak böyle bir son yakışırdı. Bu sefer Ömer kardeşini yüzüstü bırakmadı, kaya gibi durdu arkasında. Bu sefer doğrusunu yaptı, kendini feda etti. Daha ne olsun?"
 "Senaristlerden yarın bir basın toplantısı bekliyorum. Ali öldü mü ölmedi mi? Ölmesin rica ediyorum. Buradan senaristlere sesleniyorum, kamuoyunun vicdanını yabana atmayın!"

ETİKETLER
#Ezel #barış falay