Televizyon
08 Kas 2013 12:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

EVLİLİK DANIŞMANINDAN AYKIRI ÇIKIŞ! "TÜRKİYE'DE YAHUDİ ŞERİATI İSTİYORUM"

Aile Danışmanı Sibel Üresin, kızlı erkekli öğrenci evleri tartışmasına ilişkin çarpıcı bir açıklama yaptı. VİDEO

Her açıklamasıyla olay yaratan Evlilik ve Aile Danışmanı Sibel Üresin, Tahir Sarıkaya’nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk oldu. Kızlı erkekli öğrenci evleri tartışmasına ilişkin görüşlerini aktaran Üresin, yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

Başbakan Erdoğan’ın kızlı erkekli öğrenci evleri ile ilgili açıklamalarının çok geciktirilmiş bir söylem olduğunu savunan Üresin, ’Devletin böyle bir müdahalesini son derece sağlıklı buluyorum. çünkü toplumun son zamanlarda ahlaki durumu, değer yargıları kaybetmeye yüz tuttu. İnşaallah Başbakan’ın konuşmalarından sonra toparlanır diye umut ediyorum’ dedi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR : VİDEO

’BİR KIZLA BİR ERKEĞİN AYNI EVDE YAŞAMASI HARAMDIR’

Bekar bir erkekle kızın aynı evde yaşamasının sakıncalı olduğunu söyleyen Sibel Üresin, ’Zina sadece ilişkiye girmek demek değildir. Bir kızla bir erkeği, aynı ortamda tutmak da zina, yaklaşmaktır. Dolayısıyla haramdır’ şeklinde konuştu.

’İSRAİL’E İMRENELİM’

Tahir Sarıkaya, seyircilerin,’İran mı oluyoruz? Arabistan mı oluyoruz? Şeriat mı geliyor?’şeklindeki mesajları Üresin’e iletince ise şu açıklamalar geldi:

’Ben Türkiye’nin bir İran, bir Arabistan değil ama bir İsrail olmak istiyorum. Yahudi şeriatının buraya gelmesini istiyorum. Çünkü İran ve Arabistan’da şeriat ne derece uygulanıyor? O zaman gidelim İsrail’e kız ve erkek çocukları ayrı okutuluyor. Orada haremlik selamlık en hat safhada. Dünyada uygulanan tek ülke. O zaman oraya imrenelim. İran’ı, Arabistan’ı bırakalım. Ben İsrail şeriatının gelmesinden tarafım. Ayrıca diyelim ki şeriat geldi, neyi korkutuyor insanları?’

’ŞERİATIN KORKUNÇ BİR OLAY GİBİ LANSE EDİLMESİ SAÇMA’

Bunun üzerine Sarıkaya Üresin’e, ’Ülke şeriatla mı yönetilsin diyorsunuz yani?’ sorusunu yöneltti.

Sibel Üresin de, ’Şeriat gelsin demiyorum ama bu ülkede İslami kaynaklı bir yönetim şeklinin olmasını tabiki isterim. Başbakanımız zaten bu konuya büyük bir hassasiyet gösteriyor. Çünkü çoğunluğu Müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz. Şeriatın korkunç bir olay gibi lanse edilmesi saçma bir şey’ yanıtını verdi.