Gündem
05 Eyl 2023 11:31 Son Güncelleme: 05 Eyl 2023 11:46

Evli iş insanına akıl almaz sevgili tacizi! Her yerden engelledi, IBAN'dan ulaştı

Evli iş insanı, yabancı uyruklu sevgilisiyle birliktelik yaşadıktan sonra ayrılmaya karar verdi ve bütün iletişim kanallarından engelledi. Genç kadın bunun üzerine iş insanının IBAN adresine defalarca 1 TL göndererek açıklama kısmından tehdit etti.

Evli iş insanı, yabancı uyruklu sevgilisinden ayrılmaya karar verdi ve bütün iletişim kanallarından engelledi. Ancak genç kadın, işinsanına IBAN adresinden defalarca 1 TL göndererek, açıklama kısmından tehditler yağdırdı.

Soruşturma dosyasına göre, evli işinsanı İsa B., yaklaşık 10 yıldır Türkiye’de yaşayan Kırgızistan vatandaşı Dılıara T. ile duygusal bir ilişki yaşamaya başladı. Çiftin, yaklaşık 2 yıldır süren ilişkileri devam ederken, geçen mayıs ayında genç kadın hamile olduğunu öğrendi. Ancak İsa B., çocuğun alınmasını istedi. 

Hürriyet gazetesinden Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, gönderilen mesajlara İsa B. de aynı şekilde yanıt verdi.İsa B. genç kadının kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla 15 Ağustos’ta şikâyetçi oldu. İşinsanı alınan ifadesinde, Dılıara T.’nin beraberken çektikleri fotoğrafları ailesine göndermekle tehdit ettiğini, şantaj yaptığını ileri sürerek, “Bu şantajlara dönmeyince, abim İbrahim B.’ye yazdı. Toplamda 138 bin TL para istedi ve abim de de beni korumak amaçlı şantajlara boyun eğdi” dedi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dılıara T., hakkında ‘şantaj, Tehdit, hakaret’ suçlarından soruşturma başlattı. Bu soruşturma gerekçe gösterilerek, Dılıara T.’nin ülkesine gönderildiği öğrenildi.