Televizyon
04 Ağu 2023 12:04 Son Güncelleme: 04 Ağu 2023 12:09

Esra Ezmeci ekranlara geri dönüyor! Hangi kanalla anlaştı?

Kadın-erkek ilişkileri ve cinsel hayat üzerine sıkça konuşan Psikolog Esra Ezmeci, ekranlara geri dönüyor.

Kadın-erkek ilişkileri ve cinsel hayat üzerine sıkça konuşan Psikolog Esra Ezmeci, ekranlara geri dönüyor. MedyaRadar’ın özel haberine göre Esra Ezmeci, Beyaz TV ile anlaştı.

Bir dönem Fulya ile Umudun Olsun programında yer alan Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Fulya Öztürk’ün sahalara dönme kararı almasının ardından ‘Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’yı sunmaya başlamıştı. Programın sona ermesi ile birlikte ekrana bir süre ara veren uzman isim, ‘Esra Ezmeci ile Yeni Baştan’la geri dönüyor.

HAYATA DAİR TÜM DETAYLAR…

Evliliğinde çıkış arayanlar... ‘Aldatıldım, aldattım; başkasına aşık oldum’ diyenlerin yanı sıra ayrılıp da kavuşamayanlar; affetmek, affedilmek isteyenler Beyaz TV’deki ‘Esra Ezmeci İle Yeni Baştan’da içlerini dökecek. Programda konuklar, hayatlarında çatışma yaşadıkları kişilerle karşı karşıya gelecek ve sorunlarına çözüm arayacak.

Hayata dair tüm anlaşmazlık ve mağduriyetlerin konuşulacağı programda itiraf edip sırlarından kurtulmak isteyenler de yine içlerini klinik psikolog Esra Ezmeci’ye dökecek... Öte yandan programda halk jürisi de konulara yorumlar yapıp izleyicilerin duygularına tercüman olacak...

Hayatın içinden hikayelerin ekrana aktarılacağı program ‘Esra Ezmeci ile Yeni Baştan 7 Ağustos’tan itibaren hafta içi her gün saat 14.20’de Beyaz TV’de izleyici ile buluşacak.