Televizyon
04 Nis 2024 12:09 Son Güncelleme: 04 Nis 2024 12:16

Esra Erol'da kan donduran iddia. Dadılığını yaptığı 8 yaşındaki çocuğu diri diri gömmüş!

Hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da programında kan donduran bir iddia gündeme geldi. Programa katılan bir kadının bakıcılığını yaptığı 8 yaşındaki çocuğu diri diri toprağa gömdüğü iddiası ortaya atıldı.

Esra Erol'da programında işlenen konular sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor.

Programa bu defa Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan gerçekler damga vurdu.

Programa katılan Mehmet Altun, bir süredir ayrı olduğu 6 yıllık eşiyle barışmak istediğini belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Karısını 15 kez aldatan Mehmet Altun, evliliğin bitme noktasına gelmesinin sorumlusu olarak da kayınpederini gösterdi.

Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun ise eşinin son olarak onu çocuklarının bakıcısı ile aldattığını mesajlarını yakaladığını söyledi. Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan bir gerçek ise herkesi şoke etti.

KAN DONDURAN İDDİA 
Esra Erol canlı yayında 'Dün gece ihbar hattına bir mesaj geldi. Sen bu konuyla ilgili cezaevine girip çıkmışsın.' diyerek dadı Meryem'e işlediği suçu sordu

Cezaevine girdiğini kabul eden Meryem ' Cinayet suçundan 9 yıl yattım' dedi.

Esra Erol 'Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın.' deyince stüdyo buz kesti.

Meryem Hanım ise 'O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum.' diyerek kendini savundu.

"GÖMÜLÜ HALDE BULUNDU"
Esra Erol olayın detaylarını da anlattı. Erol, "8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor" ifadelerini kullandı.