Televizyon
24 Eki 2013 17:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:43

ESKİ DANIŞMANDAN BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YENİ DANIŞMANLARINA UYARI!

Başbakan Erdoğan'ın eski basın danışmanı Akif Beki, canlı yayında yeni danışmanlara ayar verdi.. VİDEO

Today’s Zaman’ın yayın yönetmeni Bülent Keneş’in hükümet ve medyasını yerden yere vurduğu yazıları CNN Türk ekranlarında da gündeme geldi.

"KİMSE BANA TEPKİ GÖSTERMESİN DEME HAKLARI YOK"

Akif Beki ve Aslı Aydıntaşbaş’ın hazırladığı Karşıt Gündem’de Keneş’in ilgili yazılarında geçen “üzerimize toplu halde geliyorlar ne kadar dayanabiliriz bilmiyorum” cümlesi polemik konusu oldu.

Akif Beki, bir yayıncının yaptığı yayınlar karşısında alacağı eleştiri ve tepkilere hazır olması gerektiğini söylerken "ben bu tartışmada demokrasi dışında bir durum görmüyorum. Yayıncının kimse bana destek göstermesin deme hakkı yoktur. Taraflar yasal sınırlar içinde kaldıkları sürece herkes tepkisini gösteriri yayıncı da karşı tepksini gösterir" dedi.

AKİF BEKİ’DEN BAŞBAKAN’IN DANIŞMANLARINA UYARI : VİDEO

Aslı Aydıntaşbaş ise Başbakan ile doğrudan bağlantısı olan bazı isimlerin Twitter’da Cemaat ile girdiği polemikleri hatırlattı. Mustafa Varank ve Aydın Ünal gibi danışman sıfatına sahip isimlerin sosyal medyada girdikleri bu polemikleri "devlet etiği" açısından sorgulayan Aslı Aydıntaşbaş, Akif Beki’den sürpriz bir destek gördü. Başbakan’ın başmüşaviri, danışmanı gibi kimselerin birer kamu görevlesini olduğunu vurgulayan Akif Beki bu polemikleri tasvip etmediğini söyledi.