Magazin
26 Eki 2023 12:48 Son Güncelleme: 26 Eki 2023 12:56

Eski aşıklar yeniden bir arada: Müjde Uzman ile Sinan Akçıl beraber görüntülendi

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Müjde Uzman eski aşkı Sinan Akçıl ile ilk kez görüntülendi. Ünlü oyuncunun açıklaması şaşırttı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Müjde Uzman eski aşkı Sinan Akçıl ile ilk kez görüntülendi. Ünlü oyuncunun açıklaması şaşırttı.

Müjde Uzman, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın evinden bir paylaşım yapmış, eski aşkların yeniden beraber olduğu iddiaları konuşulmuştu. Akçıl, Uzman ile yeniden görüşmeye başladıklarını ancak ilişkilerine henüz bir isim koymadıklarını açıklamıştı.

Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde Müjde Uzman’la görüştüğünü ve bu yüzden de takıntılı hayranlarının evine gelip tehdit ettiğini söylemişti. Çift, önceki akşam beraber görüntülendi. 

"BANA ÖYLE ŞEYLER YAPMIYORLAR"
Müjde Uzman, Sinan Akçıl’ın hayranlarının evine kadar gittiğini doğrularken, kendisinin takıntılı hayranları olmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Takıntılı hayranım yok bana öyle şeyler yapmıyorlar. Tehlikeli bir şey yani Sinan’ın dediği şey doğru, evine giden darlayanlar, adresini bulanlar var. Hoş bir şey değil, kimse için değil. Ben çok şahit olmadım bana hiç olmadı."

Akçıl Uzman "Maçı izlemeye geldik. Canlar sıkkın o yüzden ya" dedi.

"YAN YANA GELİNCE AŞK MI OLUYOR?"
Aşk soruları karşısında Müjde Uzman, "Ben size ne zaman söyledim öyle bir şey. Herkes maç izleyebilir. Bir kadın bir erkek yan yana gelince aşk mı oluyor? Biz zaten söylüyoruz görüştüğümüzü size ama" dedi.