Gündem
13 Eyl 2023 20:38 Son Güncelleme: 13 Eyl 2023 20:57

Eşinin kaymak yiyince başkasına kaçtığını söyledi! Esra Erol'da şok olay

Yeni sezona başlayan Esra Erol'da evlerine kahvaltıya gelen iş arkadaşıyla eşinin kaçtığını söyleyen İsa Bey karısını ararken, canlı yayına bağlanan karısının evden kaçma nedeni herkesi kahkahaya boğdu.

12 yıllık eşi Nigar Kuru'nun evden kaçtığını söyleyerek Esra Erol'da programına çıkan İsa Kuru, karısının daha önce kendisini 2 kez terk ettiğini ama eşine çok aşık olduğu için affettiğini söyledi.

Eşi Nigar'ın evlerine kahvaltıya gelen iş arkadaşı Mustafa'yla kaçtığını söyleyen İsa, Mustafa'nın getirdiği kaymağa büyü yaptığını ve Nigar'ın bu yüzden kaçtığını iddia etti.

"Mustafa bize gelirken süt, ekmek, kola ve kaymak getirdi. Karım kaymağı yedikten sonra Mustafa'ya aşık oldu." diyen İsa, karısı kaçtıktan sonra hocaya gittiğini ve kendilerine büyü yapıldığını söylediğini belirtti. Esra Erol ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi.

Yayına bağlanan Nigar, bir süre eşiyle tartıştıktan sonra eşi İsa'ya 'Oraya gelirsem seni ısırırım. Kaymağı da yedim yoğurtları da yiyorum.' deyince stüdyoda garip dakikalar yaşandı.

Eşinin 'Neden kaçtın?' sorusuna ise yanıt veren Nigar, "Çamaşır makinesi yoktu, şofben yoktu. Sadece bir odada yiyip içip yatıyorduk. Hiçbir şey yoktu Esra abla. Ondan sonra annesi zaten beni istemiyordu. Sadece bana iyi davranan büyük abisi ve karısı." sözlerini sarf edince Esra Erol '12 yıllık evlisin. Şofbenle çamaşır makinesi olmadığını fark etmedin mi?' dedi.

Eşi İsa'yı görünce sinirleri bozulduğu için güldüğünü söyleyen Nigar, adeta gülme krizine girdi. O anlarda stüdyoda Esra Erol ve muhabir Caner de dahil olmak üzere herkes kahkahaya boğuldu. Çift en sonunda boşanmaya karar verdi.