Teknoloji
18 Ara 2020 13:14 Son Güncelleme: 18 Ara 2020 13:16

ESET Internet Security 2021 ile Korunmak!

ESET Internet Security 2021 sürümü yayınlandı. Her yıl bu dönemde güvenlik yazılımını güncelleyen ESET, bu yıl da geleneği bozmadı ve yazılımların 2021 sürümlerini satışa çıkardığını duyurdu

Türkiye antivirüs pazarının lideri konumunda bulunan ESET, büyüyen dijital saldırılarla mücadele eden ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security ve ESET Smart Security Premium bireysel güvenlik yazılımlarının 2021 versiyonlarını tüm dünyayla birlikte aynı anda Türkiye pazarına  sundu.

Niçin korunmalıyım?

Hepimizin korunmaya ihtiyacı var çünkü siber tehditler çeşitlenerek artmakta. Şu an son kullanıcıların en büyük derdi olan fidye yazılımlar bundan birkaç yıl önce neredeyse bilinmiyordu. Hacker’lar her geçen gün akla hayale sığmayacak yeni yöntemlerle bilgisayarlarımızı, cep telefonlarımızı, tabletlerimizi ele geçirmeye çalışıyorlar.

Ne yazık ki tehlikenin farkında olmayan veya önemsemeyen kullanıcıları kolayca ağlarına düşürebiliyorlar.

Kişisel verilerimizin sağlığı ve teknoloji kullanımının sekteye uğramaması için siber güvenlik konusuna dikkat etmemiz gerektiğinin altını çizelim.

ESET Internet Security 2021

Türkiye’de en bilinen güvenlik yazılımlarından biri de ESET. Dünyanın her yerindeki son kullanıcıları ve şirket çalışanlarını her gün binlerce tehlikeli siber saldırıdan koruyan şirket her yıl yazılımını geliştirerek sunmaya devam ediyor.

Son kullanıcılara ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium isimli üç farklı güvenlik paketi sunarken sadece virüslere veya Truva atlarına karşı değil uçtan uca bir koruma sunuyor.

Birden fazla cihaz desteklerken bağlı olduğunuz ağdaki anormal hareketleri de tespit edebiliyor. Bu sayede evinizde veya ofisinizdeki tüm akıllı cihazların hacker’lar tarafından tehdit edilmesini engelldeğini belirtelim.

Nasıl yüklenir?

Öte yandan ESET Internet Security 2021’in kurulumu da çok basit. Hiçbir şey deneyimi olmayan kullanıcıların bile sadece İleri (Next) komutu vererek bilgisayarlarına kurabileceği ve herhangi özel bir ayar yapmadan korunmaya başlayabileceği bir yazılımdan söz ediyoruz.

Cep telefonu koruması da mevcut

ESET Internet Security 2021’in en büyük özelliklerinden biri ise çoklu cihaz desteklemesi. Tek lisansla bilgisayarınıza, cep telefonunuza ve tabletinize kurabildiğiniz yazılım eşzamanlı olarak cihazlarınıza  koruma sağlamakta.

Bankacılık işlemleri güvende olmalı

Online bankacılık işlemleri için koruma düzeyi yükseltilmiş özel bir tarayıcı sağlayan ESET, böylece bankanız ile aranızdaki iletişimin istenmeyen kişilerin kontrolüne geçmesini de engellemekte.