Televizyon
24 Ara 2011 12:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:09

EROL KÖSE'Yİ CANLI YAYINDA REZİL ETTİ! (MEDYARADAR/ÖZEL)

A Haber ekranlarında canlı yayınlanan Deşifre programında dün akşam Reytinglerde Şike Operasyonu masaya yatırıldı. VİDEO

A Haber ekranlarında canlı yayınlanan Deşifre programında dün akşam Reytinglerde Şike Operasyonu masaya yatırıldı. Programın  konuklarından Erol Köse’nin Prof. Dr. Ali Atıf Bir ile ilgili ortaya attığı iddialar ortalığı karıştırdı.

 
Zamanında "AGB Ali Atıf Bir’i işten kovdu" diyen Köse ile programa telefonla bağlanan Ali Atıf Bir canlı yayında birbirlerine girdiler.

HAKAN UZAN, CEM UZAN’I MI GETİRECEKSİN TERBİYESİZ HERİF!

Ali Atıf Bir, "1992-2003 arasında denetçilik yaptım ve hakkımda bir tek soruşturma olmadı. Bir tek bile iddia da bulunulmadı. AGB’den tek kuruş bile para almadım. Ben bu denetlemeleri Anadolu Üniversitesi’ne yaptım." diyen Bir, Erol Köse’nin sözlerine müdahale etmesinin ardından iyice çileden çıtı. Avazı çıktığı kadar bağıran Ali Atıf Bir adeta sinir krizi geçirirken "Beni sinirlendirmeyin. Kimi getireceksiniz Hakan Uzan ve Cem Uzan’ı mı getireceksiniz? Propaganda yapan sensin. Bana kanıt getireceksin terbiyesi herif." dedi.



İŞTE O TARTIŞMA ANLARI!
 

MEDYARADAR/ÖZEL