Gündem
22 Haz 2011 17:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

EROL KÖSE'DEN SİVRİ AÇIKLAMALAR! "PERVASIZ" DEDİĞİ MEDYA PATRONU KİM?

Her Şey Tadında magazin masasına telefonla bağlanan Erol Köse, gündeme dair bomba açıklamalarda bulundu.

Magazin basınının gündeminde olan Erol Köse, Twitter’da yazdıklarının provakasyon üzerine olduğunu belirtirken, “Benim bu ülkede yaşadığım ve yaşattığım rezaletler medya önünde yaşanmıştır. Acısını da çektim ve belki de çekmeye devam ediyorum ama bazılarının da sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmalarını anlamıyorum” dedi.

Herkesin konuştuğu Nihat Doğan’ın da Erol Köse üniversitesini ve Cuma vaazlarını bitirdiğini söyleyen Köse,  “Telekızlık yapan popçuları açıklayacağım diyince kimseden ses çıkmazken Şehrazat bana cevap verdi. Oysa neden üzerine alındı anlamadım ben Özcan Deniz’i anlatacağım dememiştim” dedi.

Köse,  “Beni bu ülkenin en güçlü, en çılgın en pervasız medya patronu Cem Uzan bile susturamamışken, vurulup bıçaklanmış olmam bile susturamamışken sanal ortamdaki birkaç kişi mi susturacak” diyerek sivri dilli olduğunu ve dilini tutamadığını vurguladı.

Ayrıca, program devam ederken Esin Övet’in telefonundan arayan Mehmet Ali Erbil de, gazetelerde yer alan Rus seyircisini öpme olayına açıklık getirerek ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi.
Her Şey Tadında hafta içi her sabah saat 09.00 ile 14.00 arasında Türkmax ekranlarında izleyenleriyle buluşmaya devam ediyor.
Jess Molho ve Sena Keçeli’nin sunduğu programda yemekleri her zamanki gibi Şef Eyüp Kemal Sevinç hazırlıyor.
Gazeteci Esin Övet hafta içi her gün 09.00-11.00 saatleri arasında Her Şey Tadında magazin masasında yılların deneyimini, duyduklarını, gördüklerini sıcağı sıcağına izleyenlerle paylaşmaya devam ediyor.