Televizyon
23 Tem 2010 09:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:29

EROL KÖSE'DEN MÜTHİŞ İTİRAFLAR! ''UZANLAR'LA TANIŞTIM HAYATIM KAYDI!'' (MEDYARADAR / ÖZEL)

Şarkıcı, müzik yapımcısı ve doktor Erol Köse, katıldığı bir televizyon programında şok itiraflarda bulundu..

Erol Köse, Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da, Uzan Ailesi'yle yaşadığı yılları anlattı...

Erol Köse "Aileye yakın olmak ve onlarla çalışmak en büyük pişmanlıklarım arasındadır. Onlarla ibrahim Tatlıses aracılığıyla tanıştım. Uçaklarda, jetlerde, yatlarda geziyorduk. Ama korkunç mutsuz ve huzursuzdum. Özel jetlerle gezeceğime evimde oturup kuru ekmek-soğan yeseydim daha iyiymiş. Meğer parayla saadet olmuyormuş. Bunu Uzan Ailesi'nin yanında yaşadıklarım sayesinde iyi anladım. Hakan Uzan ile evli olan Yeşim Salkım bile lüks içinde yaşarken 'Mutsuzum, dayanamayacağım' deyip dolaşıyordu. Ben de 'Kızım lüks içinde yaşıyorsun, saçmalama' diyordum. Meğer kız haklıymış" dedi.

Erol Köse çarpıcı açıklamalarına şöyle devam etti: Bir gün Cem Uzan beni Halkalı-Star Tv binasındaki odasına çağırdı. Gittim. Bana Hakan Uzan ile yapımcısı olduğumuz 'GORA filminin sendeki 'master-piece'ni ver' dedi. Ben de "Ben sizinle değil, kardeşiniz Hakan ile ortağım. Veremem" deyip odadan çıktım. O sırada Hakan Uzan yurtdışına kaçmıştı. Derken telefonda tehditler almaya başladım. Aradan çok kısa bir süre geçti. Bir gün ofisime girerken bacağıma kurşunlar sıkıldı. Vurulmamdan sonra bu aileden ayrıldım. Ama iyiki de vurulup ayrılmışım. Yoksa onlar gibi şimdi yurtdışında kaçak yaşıyor olacaktım. Ben onları sadece işadamı kimliğiyle tanımış, ortak olmuştum. Böyle ilişkiler ağı içinde olduklarını nereden bilebilirdim ki? 2003-2007 arasında Uzan Ailesi yüzünden 80 ayrı davadan yargılandım. Hepsinden beraat ettim.

TATLISES'E HACİZ GÖNDERECEĞİM

Erol Köse, ayrıca ibrahim Tatlıses'e karşı açtığı 400 bin TL'lik davayı kazandığını açıkladı. Erol Köse "ibrahim Bey'in 7 aracına haciz koydurdum. Kullandığı arabaların hepsi hacizli" dedi. Erol Köse toplam 2 milyon TL alacaklı olduğu diğer ünlülerin listesini de ilk kez açıkladı.

Erol Köse, ibrahim Tatlıses'le yaşadığı krizi şu sözlerle anlattı: "ibrahim Bey bana bir gün Ebru Yaşar'ı getirdi. 'Bu kıza albüm yap' dedi. 'Yeşillenirim' albümünü çıkarttık. Sonra ikisinin arası açıldı. Bunun üzerine ibrahim Tatlıses hem bana hem de Ebru Yaşar'a dava açtı. Davanın konusu kendisinden habersiz albüm yapmamızdı. Ben de sinirlenip ibrahim Bey'e yaptığım kontratı okudum. Bir baktım Tatlıses yaptığımız kontratın süresi bitmeden başka bir şirketten albüm çıkartmış. Ben de ona karşı dava açtım. Dava 2.5 yıl sonra nihayet sonuçlandı. 400 bin TL'lik haciz kararı çıktı. Şu anda ibrahim Bey'in arabalarına evlerine, her şeyine haciz gelmesi gerek. Ama hacze elim gitmiyor. Nasıl yaparım? 'Abi' demişim bir kere. icraya gideceğim, ama kendimi henüz hazır hissetmiyorum."

ESKİ SEVGİLİYE TAŞ!

Erol Köse, katıldığı programda eski sevgilisi Gülşen’in soyulma haberini gülümseyerek izlerken espriyi patlattı: "Gülşen cimridir kesin ucuzcu bir yere gitmiştir"

Müge Dağıstanlı’nın "Gülşen’e neden cimri dediniz" diye sorması üzerine de "Üzerinden dört yıl geçmiş bir ilişkiyi konuşmanın anlamı yok. Evet o ilişkiden çok pişmanım" dedi..

MEDYARADAR / ÖZEL