Gündem
18 Tem 2013 04:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:17

ERKEKLERİN EFSANE DERGİSİ ERKEKÇE YAYIN HAYATINA DÖNÜYOR! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Haziran ayında efsane Ses Dergisi' ni çıkartan Güven Medya Grubu Temmuz ayında da yine efsane dergi Erkekçe' yi çıkartıyor.

Yakın zamanda yine bir klasik olan Kadınca dergisini çıkartacak olan Güven Medya Grubu 2013 yılını beş dergi ile tamamlayacak. Temmuz ayında Erkekçe Dergisi’ni piyasaya sürecek olan grupta yayın kurulu da belirlendi. İmtiyaz Sahibi Güven Arifoğlu, Yayın Kurulu Başkanı Hakan Solaker ve Genel Yayın Yönetmenliğini Tuğba Özay üstleniyor.
90 lı yılların en çok satan erkek dergisi olan Erkekçe,  “Derginin Erkekçesi” sloganıyla yeniden yayın hayatına dönerken, Türkiye’de yeni bir erkek modeli tanımlamasını da beraberinde getiriyor. Maço ve Metroseksüel erkek tanımlamasını red ederek yeni bir erkek modeli yaratacak olan Erkekçe Dergisi hazırlamış olduğu 148 maddelik ‘’Erkekçe Anayasası" ile de çok konuşulacak. Erkekçe, 148 maddelik Erkekçe Anayasası ile artık erkeklere belli başlı kriterlerde uyarmayı ve yol göstermeyi planlıyor.  Anayasasıyla Erkekçe; başta kadına olan şiddet, cinsiyet ayırımı erkeklerin her türlü sorunları, bugüne kadar erkeklerin konuşmaya cesaret edemediği konular, erkeklerin cinsellikten, aile yaşantılarına, sosyal hayattan giyim kuşamına kadar taklide red eden, bir dergi olacak. Ayrıca erkekçe Coprayt erkek dergilerine de kafa tutacak…
Yeni model Erkekçe’nin yayın kurulu ise şu şekilde;
Tuğba ÖZAY
Barbaros ŞANSAL
Banu NOYAN
Hakkı YALÇIN
Av. Edip ÖNDER
Mehmet ÇOŞKUNDENİZ
Nasuh MAHRUKİ

MEDYARADAR/ÖZEL