Gündem
21 Mar 2012 13:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:27

ERDOĞAN'DAN HASAN CEMAL'E SERT YANIT; ''KULAĞINIZ VAR SAĞIR MISINIZ?''

Başbakan, partisinin grup toplantısında isim vermeden Milliyet yazarı Hasan Cemal'e sert tepki gösterdi..

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında köşe yazarlarına yüklendi.. Erdoğan isim vermeden Hasan Cemal’e çok sert bir yanıt verdi..

İşte Erdoğan’ın o sözleri :

Dünkü kanunsuz gösteriler sonucu güvenlik güçlerine ateş açılması sonucu, Yüksekova’da 3 Cizre’de iki polisimiz yaralandı. Ne yazık ki Ahmet Toprak isimli polis kardeşimiz şehit oldu.

Efendim neden işte Pazar günü talep edilen bu törenlere müsaade edilmedi, neden işte bu üç gün dört gün olsun müsaadesi verilmedi. Hatta hatta kenar köşelerine kadar yansıtan beyefendilere de sesleniyorum. Sizlerin alamadığınız haberleri niçin bizim alabileceğimizi düşünmüyorsunuz? Bizi ister istemez daha temkinli hareket etmeye sevk etmektedir.

"KULAĞINIZ VAR SAĞIR MISINIZ"

İşte terörist liderlerinden bir tanesinin "kan gölüne çevireceğiz" diye yaptığı açıklamayı duymuyor musunuz? Kulağınız var sağır mısınız? Şurada Pazar günü yapılanları görmediniz mi? Huzurlu bir ülkeyi, huzursuz bir ülke haline çevirme gayreti içinde olanlarla beraber ne zamana kadar hareket edeceksiniz? Beyefendiler tabiî ki köşelerinizde rahatsınız. Çünkü size dağdan davet geliyor, adadan davet geliyor. Bundan dolayı mı bu yazıları yazıyorsunuz?

Münasebetleriniz gayet güzel maşallah. Kaynağınız burası demek ki. Kusura bakmasınlar bizler bir devlet olarak bir hükümet olarak halkımızın hukuku huzuru refahı için atılması gereken adımlar neyse bunları atmaya devam edeceğiz.

Bir tarafta polisimiz askerimiz şehit edilirken beyefendilerin hiç sesi çıkmayacak ama bölücü terör örgütünde bir sıkıntı olduğu zaman her tarafı ayağa kaldıracaklar.

Hasan Cemal neler yazmıştı?