Gündem
04 Eki 2012 18:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:13

EN SOSYAL IK PLATFORMU YENİLENDİ!

İş aramak için zaman personel aramak için para kaybına son sloganı ile yola çıkan isbulurum.com tamamen yenilendi.

Hem sosyal medya eklentileri hemde dinamik mimarisi ile adından çok söz ettireceğinin sinyallerini veriyor. Yeni siteyi detaylı incelememiz devam edecek ancak ilk izlenimlerimiz,

İş arayanlara çok özel olanaklar sağlayan yeni mimari işverene de inanılmaz zaman kazandırma üzerine kurgulanmış. İş arayanlar sadece iş ilanı değil tercih ettği sektör ve meslek bilgilerine göre iş ilanları, istihdam haberleri, eğitimler ve kurum ik yöneticilerinin paylaşımlarına ulaşabiliyorlar.
 
    İşverenler sisteme ilan eklediklerinde gereksiz başvuruları önleyen özel bir filtrasyona tabi tutulan ilan sadece ilgili adaylara ulaştırılmakta. Bu süreç işverenin gelen başvuruları en kısa sürede inceleyebilmesine olanak sağlıyor.
  
Hiç bir kariyer portalında olmayan eklentiler isbulurum.com da hayat buluyor.
 
   Alışılagelmiş işveren ve işçi uygulamaları bu portalda ikinci planda. Eğitim kurumları, belediyeler, Sivil toplum kuruluşları ve Organize sanayi bölgelerine özel hizmet sayfaları ile güçlendirilmiş olan platform iş arayana inanılmaz kolaylık sağlıyor.
  
   Google haritaları ile güçlendirilen yapı hangi iş yeri nerede nasıl giderim demeye kalmıyor tüm bilgileri kullanıcıya sunuyor. 

BİR YILDA İKİ MİLYON CV KAYDI

ICV'den Ülker'e Damat'tan Filo'ya kadar Türkiye'nin en seçkin firmaları isbulurum.com dan faydalanarak personel alımı yapıyor. 1 yıl gibi kısa bir sürede iki milyonu aşkın CV kaydı alan isbulurum.com'un yeni platformu universiteler ve belediyelere de özel çözümler üretecek şekilde hazırlanmış durumda.