Televizyon
25 Haz 2011 14:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:30

EN ÇOK KONUŞULAN FİNAL HANGİSİ OLDU?

Ekranda tatil dönemi başlarken, en çok izlenen programların başında yer alan yerli dizilerin final bölümleri haberlerde geniş yer aldı. Ve bir dizi hepsini geride bıraktı.

Medya Takibi Ajansı Interpress’in araştırmasına göre, geçtiğimiz haftalarda final bölümü yayınlanarak ekrana veda eden yerli diziler arasında, yazılı basında en çok haberin “Ezel” hakkında çıktığı belirlendi.

İki bine yakın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergide çıkan haberlerinin tek tek incelendiği araştırmada, yayına girdiği günden itibaren farklı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile hep gündemde kalmayı başaran “Ezel”in final bölümünün yayınlandığı hafta toplam 103 habere konu olduğu saptandı.

Interpress’in dizilerin final bölümleri incelemesinde, ikinci sırada “Hanımın Çiftliği” dizisi 69 haberle yer alırken, “Aşk ve Ceza” dizisi de 49 haberle üçüncü oldu. Ekrana yayınlanan son bölümleriyle veda eden diziler içinde “Gönülçelen”, “Unutulmaz”, “Aşk Bir Hayal” ve “Dürüye’nin Güğümleri” de çıkan haberlerle sıralamada yer aldı.