Televizyon
23 Şub 2013 10:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

EMRET KOMUTANIM'IN YAYIN SAATİ BELLİ OLDU

Efsane komedi dizisi "Emret Komutanım" yeni bölümleri ve yepyeni kadrosuyla geliyor.

Dizi Kanaltürk ekranlarında itibaren hafta içi her akşam saat 19.00'da günlük olarak yayınlanacak.

Demet Evgar, Ufuk Özkan ve Arda Kural gibi oyuncuları şöhret yapan efsane dizi Emret Komutanım Kanaltürk ekranlarında yeniden izleyicisiyle buluşacak.

Hergün yayınlanacak dizi 25 Şubat Pazartesi'nden itibaren hafta içi her akşam saat 19.00'da yayınlanacak.

Dizinin yapımcısı Emine Altıoklar "11 aydır yoğun bir çalışma izindeydik. Projenin her detayını konuştuk" dedi. Dizinin eski bölümlerindeki Levent Üsteğmen'i canlandıran Sarp Levendoğlu bu kez postalı çıkardı ve vizörün arkasına geçerek dizinin yönetmeni oldu.

BU İŞ TADINDAN YENMEZ

Ali Sütlaç karakterini canlandıran Başar Doğusoy dizinin çok beğenileceğini söyledi. Doğusoy, "Dizinin zaten bir kitlesi var, Kanaltürk'te yayınlanması çok iyi. Çünkü majör bir kanal. Diğer kanallarda ki gibi reyting savaşının içinde yer almayacak. Kanaldan gelen tepkilerde güzel. Hayırlısı olmasını dilerim" dedi.

Gıyaseddin Mani'yi oynayan Halim Ercan ise şunları söyledi: "Kanaltürk'ün kaliteli bir yayın anlayışı var. Doğru koşullar, doğru yer ve doğru bir kanal. Çok iyi bir ekibimiz var ve çok iyi anlaşıyoruz." Ethem Timur karakterini canlandıran Bilal Çatalçekiç ise dizinin fenomen olduğunu söyledi. Çatalçekiç, "Tadından yenmez bir iş olacak" dedi.

Çok daha iyi olacak

Hemşire Gönül Kayhan karakterini canlandıran Merve Erdoğan dizinin tekrar yayınlanmasının çok doğru bir karar olduğunu söyledi. Erdoğan, "Dizide ilk olarak bu rolü gördüğüm zaman çok heyecanlandım. Kanaltürk'te olması beni ayrıca mutlu etti. Çünkü zaten eski bölümlerinin iyi izlendiği bir kanal. Birde biz yeni ve müthiş bölümlerle geliyoruz. Çok daha iyi olacağına inanıyorum" dedi.