Spor
12 Mar 2023 22:12 Son Güncelleme: 12 Mar 2023 22:38

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına tepki! "Adaptan ve haysiyetten yoksun"

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş taraftarının ailesine yönelik yapılan hakaretiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, "35 dakika anneme küfrettiler. Benim annem, babamdan başka kimseyi tanımamış. Benim tertemiz bir annem var, tertemiz bir eşim var. Adaptan yoksunca, haysiyetten yoksunca bu yapılan" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Başakşehir'i deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup etti. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ailesine yönelik yapılan hakaretlerle ilgili sert ifadeler kullandı.

İşte Belözoğlu'nun açıklamaları::

"BU YAKIŞMADI"
"Beşiktaş büyük bir camia. Beşiktaş taraftarına yakışmıyor, bizim de ailemiz, annemiz var. Kendilerine yakıştırıyorlar, yakışmıyor. Tertemiz bir annem, eşim var. Beşiktaş'a gönül verenler hassaslardır, yakışmadı."

"BÖYLE TARAFTARLIK OLMAZ"
"35 dakika Emre Belözoğlu'nun annesine küfretmek... Bizim öyle bir terbiyesizliğimiz olmadı. Bu tavırla bu iş olmaz. Böyle taraftarlık da olmaz!"

"KENDİLERİNE YAKIŞTIRIYORLAR"
"Bizim de bir maç,annemiz var, eşimiz var, buraya kadar geldiler. Bence kendilerine yakıştırıyorlar! Benim tertemiz bir annem var, babamdan başka kimseyle tanışmamış. Tertemiz bir eşim var. 35 dakika boyunca yaptılar bunu. İlk kez Beşiktaş'a kaybettik. Adaptan yoksun, ağır olacak ama haysiyetten yoksun... Böyle taraftarlık olmaz! Beşiktaş'ı ve Şenol Güneş'i tebrik ederim."