Magazin
15 Mayıs 2023 16:38 Son Güncelleme: 15 Mayıs 2023 16:41

Emre Altuğ'dan babasına duygulandıran veda: Minnettarım, hakkım helal

Zatürre tedavisi gören babası Tuncer Altuğ'un geçtiğimiz günlerde vefat haberini alan şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, sosyal medya hesabından duygulandıran bir vedaya imza attı. Altuğ, "Verdiğin sevgi, açtığın yol ve yaptığın tüm fedakarlıklar için minnettarım. Hakkım helal" ifadelerini kullandı.

Zatürre tedavisi gören babası Tuncer Altuğ'un geçtiğimiz günlerde vefat haberini alan şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, sosyal medya hesabından duygulandıran bir vedaya imza attı. Altuğ, "Verdiğin sevgi, açtığın yol ve yaptığın tüm fedakarlıklar için minnettarım. Hakkım helal" ifadelerini kullandı.

Star TV'nin reytinglerde zirve olan dizisi Yalı Çapkını'nda Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un zatürre tedavisi gören babası hayatını kaybetti. 90 yaşındaki babası Tuncer Altuğ'u kaybeden Altuğ, sosyal medya babasına duygulandıran bir veda notu paylaştı.

"HAKKIM HELAL, GÜLE GÜLE BABACIĞIM"

3 gün önce bir süredir zatürre tedavisi gören babası Tuncer Altuğ'u kaybeden Emre Altuğ, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Verdiğin sevgi, açtığın yol ve yaptığın tüm fedakarlıklar için minnettarım. Hakkım helal, mekanın cennet olsun, güle güle babacığım. Arayan, soran, mesajla taziyelerini bildiren herkese sonsuz teşekkürler.

Emre Altuğ ile 2008-2015 yılları arasında evli kalan ve bu evlilikten 2 çocuğu olan Çağla Şıkel ise eski eşinin paylaşımına, "Tuncer amcam... Dedemiz" yazdı.