Televizyon
14 Eyl 2012 11:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:08

EMİR'İN YOLU VÜCUT GELİŞTİRME SALONUNDAN MI GEÇİYOR?

Medyaradar sinema-Tv yazarı Murat Tolga Şen, Adını Feriha koydum: Emir'in Yolu tanıtımlarını izledi, yazdı. Emir'in derdi ne?

Adını Feriha Koydum: Emir’in Yolu’nun tanıtımlarına denk geliyorum, feci komik şeyler hazırlamışlar bizim için, sağolsunlar...

Yapımcılar, Adını Feriha Koydum isminde bir dizinin Feriha’sı ortadan kaybolunca efendi gibi final yapmak yerine hikayeye Emir üzerinden devam etmekte karar kılmışlar. Altın yumurtlayan tavuğu kesmek zor tabi. Benzeri bir durum yıllar önce Aynalı Tahir dizisinde de yaşanmıştı.

Sorun şu; dizinin öznesi haline gelen Emir’in liseli kızlar üzerindeki etkisini sömürmek için acıklı bir çaba içine girilmiş sanki...  İlk tanıtımda Emir, üst vücudu çıplak bir şekilde kafayı kazıtıyordu. Sabit bakışlar, six pack’ler, bicepsler... Aşk acısı yaşayan bir Terminator / T800 modeli gibi adeta!

Dün akşam üzeri denk geldiğim ikinci tanıtımda ise daha da komik bir mizansene imza atılmış. Emir, yine üstü çıplak bir şekilde, bakışlar yine sabit. ’polis’ Zeynep Çamcı kendisini duşa sokuyor ama ’duşa giden yol’ o kadar dar ki, Emir’in kokusu burnuna geliyor, feremonlar havada uçuşuyor ve Emir duşa giriyor.

İŞTE O SAHNE : VİDEO

Hani bir ara duşta şarkı söyleyen bir genç vardı, Youtube fenomeni... İşte bu tanıtımı izlerken aklıma o geldi. Komik valla... Güzel projeydi Adını Feriha koydum ama güzel devam etmedi. Bitmesi gereken yerde de zavallılaşarak devam ediyor. ’Emir’ Çağatay Ulusoy’un kaslarını göstereceğiz diye helak oluyorlar iki haftadır. Bu adam çıplak mı geziyor sürekli? Üstte tişört yok ama pantolonu, kemeri pek havalı... Hani şu düşük bel modellerden, kasık kasları da görünebilsin diye...

Hayır, ortada o anlamda bir başarı olduğu da tartışılır. Gençlik yıllarında böyle arkadaşlarım vardı; biraz çalışır sonra da kendilerini Arnold Schwarzennegger zannederek dolanırlardı ortada. Emir’in daha çok çalışması lazım, o kadarcık kasla zenci mahallesine düşse bütün gün dalga geçerler!

Neyse, tanıtımlarını izlemek  keyifli... En azından gülüyoruz!