Televizyon
06 Şub 2012 14:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:18

EMİR İLE FERİHA NİKAH MASASINA OTURDULAR AMA! 'ADINI FERİHA KOYDUM'DA BÜYÜK HATA! (MEDYARADAR -ÖZEL)

Show Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi "Adını Feriha Koydum"un son bölümündeki hatalar zinciri izleyicinin gözünden kaçmadı..

Medyaradar’ın avukat okuru Dicle Keçeli, "Adını Feriha Koydum"daki büyük hatayı yakaladı..

İşte o hata :

"Sonunda “Adını Feriha Koydum” dizisi severlerinin Emir ve Feriha arasında yaşanmasını beklediği   sahneler  gerçekleşti. Feriha’nın köye yollandığını öğrenen Emir aşkına sahip çıkarak Feriha’yı dağ evine kaçırdı, iki aşık burada ki romantik sahnelerin ardından bölüm  sonunda nikah masasına oturdular. Oturdular ancak dizinin senaristleri bu tip konularda bir uzmana başvurmadıkları için yine büyük bir hata yaptılar. Emir Feriha’ya sürpriz yaptı ancak Feriha’nın yanından hiç ayrılmadan evlenmeden önceki prosüdürleri nasıl gerçekleştirdi?

Öncelikle başvuruda çiftlerin Nüfus cüzdanlarının asılları ve fotokopileri olması lazım.Emir Feriha’nın ne ara nüfus cüzdanını aldı ve dağ başındaki belediye binasına gitti? Yine çiftlerden herbiri için 7 (yedi )adet vesikalık fotoğrafı ile başvuru şartı var. Ne ara Feriha’nın fotoğraflarını aldı? Çiftlerden birinin oturduğunu belgeleyen ilgili mahalle muhtarından resimli ikametgah belgesi de lazım, hadi diyelim Emir kendi ikametgahını verdi peki Feriha’nın kayıtlı olduğu nüfus müdürlüğünden en son medeni hallerini belirten nüfus kayıt örneğini ne zaman çıkardı? En önemlisi Hükümet tabibliği, Sağlık Ocağı veya Belediye Başkanlığı Sağlık İşleri Müdürlüğünden alınmış sağlık raporu (evlenecek çiftlerin birlikte gelmeleri şarttır), Feriha gelmeden Emir bu raporları nasıl tamamladı?

Dizi yapımcılarının, yönetmenlerinin ve en önemlisi senaristlerinin bu basit mantık kurallarına uymaları gerekiyor. Her dizinin, doktor, avukat vs… alanında uzman kişilerden görüş almaları elzem görünüyor."

MEDYARADAR -ÖZEL