Televizyon
12 Eki 2010 23:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:42

EMEKLİ SAVCI HÜRRİYET YAZARI CÜNEYT ÜLSEVER'İ ÇİLEDEN ÇIKARDI!

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'de yine fırtına koptu.

CNN Türk ekranları hayli sert bir anayasa polemiğine sahne oldu. Hürriyet yazarı Cüneyt Ülsever’in adeta çıldırdığı tartışmada mikrofonlar açık kalınca ilginç bazı diyaloglar da ekrana yansıdı.

Ahmet Hakan’ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge’de yine fırtına koptu. HSYK’daki toplu istifa şokunun tartışıldığı programa Cüneyt Ülsever damga vurdu. Hükümetin yargıyı kontrolü altına almaya çalıştığını öne süren Ülsever proramın diğer konuklarına da Ahmet Hakan’a da zor anlar yaşattı. Hürriyet yazarı özellikle emekli cumhuriyet savcısı Reşat Petek’e öyle bir tepki gösterdi ki izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Petek’i hedef alarak ’Hem yalan söylüyorsun hem de saçmalıyorsun’ diyen Ülsever hızını alamadı ve Ankara stüdyosuna söz verildiği sırada yayından çıktıklarını sanarak konuşmaya devam etti.

Yaka mikrofonundan ne söylediği anlaşılan Hürriyet yazarı emekli savcıya yüklenmeye devam etti. Emekli savcıya ’Rezil oldun’ diyen Ülsever, Petek’ten bir karşılık gelmemesine karşın bir süre daha söylenmeye devam etti.