Teknoloji
23 Tem 2023 00:52 Son Güncelleme: 23 Tem 2023 00:54

Elon Musk son yaptığıyla yine tepkileri çekecek!

Elon Musk, Twitter'a doğrulanmamış hesapların günlük doğrudan mesaj gönderebileceği sayıyı sınırlandırma kararı aldı. Kararın botları önlemek ve spamı azaltmak için alındığı belirtilirken, Twitter'ın patronu Musk eleştirilerin odağı haline geldi.

Elon Musk'ın Twitter'da aldığı son karar tepkilere neden oldu. Karara göre,Twitter'a doğrulanmamış hesapların günlük doğrudan mesaj (DM) gönderebileceği sayı sınırlandırıldı.

DM SAYISI SINIRLANDIRILDI

Twitter'ın patronu Elon Musk'tan tepki çeken bir karar daha geldi. Musk, Twitter'a doğrulanmamış hesapların günlük doğrudan mesaj (DM) gönderebileceği sayıyı sınırlandırma kararı aldı.

"BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPMAYA YAKINDA BAŞLAYACAĞIZ"

Botları önlemek ve spamı azaltmak amacıyla alınan bu yeni günlük sınırlama büyük tepkiye neden oldu. Twitter Destek ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Doğrudan Mesajlar'da spamı azaltmak için bazı değişiklikler yapmaya yakında başlayacağız. Doğrulanmamış hesaplar, günlük gönderebilecekleri DM sayısına sınırlama getirecek."

MUSK, TWITTER'A "THREADS" ÖZELLİĞİ GETİRİYOR

Yeni sınırlamanın zamanlaması veya sayısı belirtilmezken, tweette kullanıcıların hesaplarına mavi onay işareti ekleyen ve belirli yeni özelliklere erken erişim sağlayan aylık bir abonelik hizmeti olan Twitter Blue'a kaydolmak için bir bağlantı paylaşıldı. Öte yandan, Musk'ın yakın gelecekte Threads adında bir yeni özellik ekleyeceğini açıklaması da dikkat çekti. Şu anda Twitter Blue aboneleri 10.000 karakterle yazma yeteneğine sahipken abone olmayanlar 280 karakterle sınırlı.