Spor
20 Nis 2022 00:26 Son Güncelleme: 20 Nis 2022 00:46

Efsane futbolcudan Fatih Terim'e büyük tepki: ''Galatasaray'ı bırakırım!''

Galatasaray'da başkanlık seçimi ve teknik direktörün kimin olacağı merak konusu olurken kulislerde Fatih Terim ismi söylenmeye başladı. Galatasaray'ın efsane isimlerinden Tanju Çolak, Fatih Terim'in başkan olması halinde Galatasaray'ı bırakacağını söyledi. Bu olay sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray saha içinde olduğu gibi saha dışında da gündemi belirlemeye devam ediyor. Sadece başkanın değil, teknik direktörün kimin olacağı bile net değilken kulislerde Fatih Terim isminin geçmesi efsane isim Tanju Çolak'ı bir hayli kızdırdı. Tanju Çolak'ın söyledikleri sosyal medyada gündem oldu.

"TERİM 'AYIP ETTİN, BENDEN HABERSİZ GELDİN' DEDİ"

"Terim beni çağırdı, 'ayıp ettin, benden habersiz geldin' dedi. Nereye gitsen mektup yazdım. Ben de senden bir şey öğrenemeyecek miyim, dedim. Olmaz böyle, dedi, surat astı. Ben gereğini yaparım, dedim. Dilekçe yazdım. Manisa'da oynanacak maça gitmek istiyorum diye, cevap ret. Antep'e gitmek istedim, ret. Üçüncü kez de istedim, ret. Oturdum, benim yerime var olan Ünal Karaman'ın 41 milyar maaş aldığı yerde ben 9 milyar aldım. Ünal Karaman 41 milyar alıyor Ümit Milli'ye gidiyor, ben 9 milyar. Parayı da dert etmiyorum ama bir şeyler öğrenmek suç mu?"

''GALATASARAY'I BIRAKIRIM''

"Fatih Terim, Galatasaray Başkanı olursa ben Galatasaray'ı bırakırım. Bizi çok güzel temsil etti. Çok güzel başarıları oldu ama artık yeter. Artık onun çocuklarıyla torunlarıyla vakit geçirmesi gerekiyor. Bugün Galatasaray başarısızca sebebi Fatih Terim'dir."