Televizyon
29 Haz 2012 09:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:51

DÖRT BİR TARAF'TAN DUYGUSAL VEDA; ''NE YAPALIM ONU ALLAH AFFETSİN''

Tansiyonun tavan yaptığı kavgaların eksik olmadığı Dört Bir Taraf sezona veda etti.

CNN Türk’te ekrana gelen ve Nagehan Alçı, Enver Aysever, Nazlı Ilıcak ile Altan Öymen’in yorumculuğunu yaptığı Dört Bir Taraf ekrana veda etti.

Tatile çıkarak ekrana veda eden Dört Bir Taraf’ta duygusal anlar yaşandı. Dört Bir Taraf’ın sezon finalinde beklenenin aksine herhangi bir tartışma olmazken, programın sonlarına doğru yorumcular birbirleri hakkındaki düşüncülerini söyledi.

NAZLI ILICAK’IN TORUNU OLUYOR
Nazlı Ilıcak, yeni doğacak olan torununu canlı yayında müjdelerken gelininin normal doğum yapmak istemesine rağmen, doktorunun sezaryenle doğum tavsiyesi yaptığını söyledi. Doğacak olan torununa rahmetli eşinin adı olan ’Kemal ’ adını vereceklerini söyleyen Nazlı Ilıcak, yorumcu arkadaşlarını da değerlendirdi.

ROMANTİK SOSYALİST
Nagehan Alçı’yı beğendiğini söyleyen Ilıcak, Altan Öymen’i de daha önceden tanıdığını ifade ederek, Altan Öymen’in en çok lafının kesilmesine kızdığını ifade etti. Enver Aysever’i sempatik bulduğunu kaydeden Ilıcak ’İyi bir romantik sosyalist ’ dedi.

ALLAH ONU AFFETSİN
Enver Aysever, Altan Öymen’den övgüyle bahsederken, Nazlı Ilıcak’ın ise en sevdiği özelliğin kin tutmama olduğunu söyledi. Sezon boyunca tartışma yaşadığı Nagehan Alçı için sezon finali olması nedeniyle kötü bir söz söylemeyeceğini kaydeden Enver Aysever, Alçı’nın sosyalistlere bakış açısının yanlış olduğunu söyleyerek ’Napalım Allah onu affetsin ’ dedi.

HAYALPEREST
Nagehan Alçı da Dört Bir Taraf’ın sezonun tartışma programı olduğunu kaydederek, Altan Öymen’in çok kibar biri olduğunu söyledi. Nazlı Ilıcak’tan da övgüyle bahseden Alçı, Enver Aysever için de şu sözleri söyledi:
’Ben Enver’i çok romantik ve topist, hayalperest buluyorum. Müthiş bir laf ustası. ’

Altan Öymen ise Dört Bir Taraf’ta bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek aynı başarının gelecek sezonda sürmesini istedi.

İŞTE VEDA ANLARI :