Gündem
13 Oca 2012 09:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:13

DÖRT BİR TARAF'TA HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU!

Nagehan Alçı ve Enver Aysever canlı yayında birbirine girdi, hakaretler ve suçlamalar havada uçuştu. VİDEO

Gecenin en hararetli tartışması CNN Türk ekranında yaşanırken Nagehan Alçı ve Enver Aysever canlı yayında birbirine girdi, hakaretler ve suçlamalar havada uçuştu.

Altan Öymen, Nazlı Ilıcak, Nagehan Alçı ve Enver Aysever’in birlikte hazırladığı "Dört Bir Taraf" programına yorumcuların kavgası damga vurdu. Nazlı Ilıcak’ın, Enver Aysever’e yönelik sarfettiği "Bu kafa Yaşar Büyükanıt kafasıdır" sözü Aysever’i çıldırttı. Ilıcak’ın sözü üzerine "hayır izin vermiyorum yeter bu ithamlar, bu çok büyük ve saygısızlık. Böyle bir terbiye yok." diyerek tepki gösterdi. Programın dün akşamki moderatörü Nagehan Alçı’nın müdahalesi ise tartışmayı bir anda kavgaya çevirdi.

HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU, NAGEHAN DESİBEL REKORU KIRDI!

Nazlı ılıcak’ın sözü üzerine başlayan tartışma bir anda Nagehan Alçı ile Enver Aysever arasında gergin bir polemiğe dönüştü. Öymen ve Ilıcak’ın müdahil olmadığı polemikte karşılıklı sert suçlamalar yapıldı. Aysever ile Alçı arasındaki gerilimin dozajı izleyenleri hayretler içinde bırakırken Nagehan Alçı’nın canhıraş bağırdığı programda TV desibel rekorununun kırılmış olduğu tahmin ediliyor...

Nagehan Alçı: Kim terbiyeli kim terbiyesiz sen karar veremezsin. Ben moderatör olarak müdahale edemem çünkü burada vandalizm var.

Enver Aysever: Ben neden Büyükanıt gibi düşüneyim. Ne ayıp ya... Bir kendinize gelin artık... Bu ayıp, bu ayıp...

Nagehan Alçı: Bir dakika... İstersen programı terk et...

Enver Aysever: Sana sormayacağım. Bu ayıp, bu ayıp...

Nagehan Alçı: Ben moderatörsem beni dinleyeceksin...

Enver Aysever: Her sıkıştığında bu Ergenekoncu, bu KCK’lı bu Büyükanıtçı ama yeter artık ya... Komedi programı mı bu? Konuşma diye bir ahlak vardır ya...

Nagehan Alçı: Çünkü ben terör ortamlarında nasıl davranılır bilmiyorum. Ben böyle çirkin bir ortamda moderatörlük yapamam. Enver terbiyesizlik yaptın. Sen bu ortamı terörize ettin.

Enver Aysever:  Sen terbiyeli konuş, ne terörize etmesi...

 
İŞTE O ANLAR!