Teknoloji
09 Ara 2020 10:58 Son Güncelleme: 09 Ara 2020 11:00

Döndürülebilir ekran deneyimi sunan LG Wing ile neler yapılabilir?

LG Wing ile ortaya çıkan döndürülebilir ekran teknolojisini bir süre kullanan Aydoğan, cihaz ile kullanım deneyimlerini aktarıyor.

Tasarımsal anlamda mantıklı ve şık olan Wing, diğer katlanabilir telefonlara kıyasla klasik bir telefon gibi kullanım imkanı da sunuyor. 260 gram ağırlığında ve neredeyse 11 mm kalınlığı bulunan cihaz, formu gereği bu duruma göre iyi bir ağırlık ve kalınlık değeri sunuyor.

Ana ekranında 6,8 inç FHD+ P-OLED panel kullanılan LG Wing, bunu oldukça ince tutmayı da başarmış. Alttaki ikinci ekran ise 39 inç FHD bir G-OLED ekran sunuyor. Her iki ekran çözünürlük ve kalite olarak oldukça iyi seviyede seyrediyor. Aynı zamanda alt ekranın çizilme ve darbelere karşı korunması için özel bir POM malzemesi  bulunduğunu da belirtelim..

Döndürme hareketi için de özel bir sistem kullanan LG mühendisleri, cihazın 200.000’den fazla döndürmeye karşı dayanıklı olduğunu da belirtiyor. Aynı zamanda bu formdaki cihazda MIL-STD-810G ve IP54 sertifikalarını sunuyor olması da önemli bir detay.

Cihazın kullanım senaryoları ve artılarıyla eksilerini videoda sizlere sunuyoruz.

İyi seyirler…