Gündem
16 Tem 2015 00:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:44

Doğan Grubu'ndan PKK iddiasına sert yanıt! Alçakça bir hakaret ve suçlama!

Yeni Şafak gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün Doğan Medya Grubu'na yönelttiği PKK suçlamalarına sert bir cevap geldi.

Doğan Holding Kurumsal İletişim Başkan Yardımcısı Ahter Kutadgu, bir açıklama yaparak Yeni Şafak Gazetesi Yazarı İbrahim Karagül'ün 15 Temmuz 2015 tarihli yazısında Doğan Grubunu PKK terörünün karargahı olarak tanımlayan ifadelerinin akıl, fikir, izan ve vicdanla bağdaşması mümkün olmayan alçakça bir hakaret ve suçlama teşkil ettiğini vurguladı.

Kutadgu, her türlü terör ve şiddeti nefretle reddeden ve demokrasiyi savunan Doğan Medyası'nın bu gibi alçakca ifadelerle anılmasının vahim bir suç teşkil ettiğine inandıklarını, bu yazı ile ilgili suç duyurusunda bulunduklarını ve bunun hesabını yargı önünde soracaklarını ifade etti.

Kutadgu, anılan şahıs tarafından temsil edilen zihniyetin en az terör kadar tehlikeli olduğuna dikkati çekti.

Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül dün yayınlanan "O barajın altında sen kalacaksın" başlıklı köşe yazısında Doğan Holding ve Doğan Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan için, "Bu grup, terör üzerinden Türkiye'yi hizaya sokma, kımıldayamaz hale getirme çabasının arkasında tereddütsüz yer aldı" cümlelerine yer vermişti.