Televizyon
01 Mar 2011 15:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:05

DIGITURK LOGOSUNU YENİLEDİ! İŞTE YENİ LOGO!

Yeni logonun lansmanı dün akşam Marriot Hotel'de yapıldı.

İşte Digitürk’ten yeni logoya geçilmesi ile ilgili olarak yapılan açıklama:

Günümüzde, tüketiciye sunulan ürünün yanısıra sunulan hizmetin kalitesi de ürün kadar etkili olmaktadır. DIGITURK, üyeleriyle aynı hisleri yaşamak, üyelerine eğlence kaynaklarının tümünü sağlamak misyonu ile ilerlemektedir. Bu nedenle; en iyi ve en çeşitli içeriğini, en iyi şekilde sunmayı ve satış sonrası bayi ağı, teknik servisleri ve müşteri hizmetleri ekibiyle de hizmet kalitesini sürdürmeyi ilke olarak benimsemiştir.

Yenilenen logo ile, çok yalın, çok yakın ve çok yaratıcı bir değişim geçiren DIGITURK, artık ona ulaşmak isteyenlere daha yakın, tüm ekibiyle daha yalın ve daha yaratıcı olarak devam ediyor.

DIGITURK, üyelerine ve hedeflerine odaklanarak, olduğu gibi doğal, açık ve fark yaratma hedefleriyle, yine yenilikçi ve yine lider olmak için çalışmalarına devam etmektedir. Öncelikleri; üyelerinin isteklerini daha iyi anlayabilmek için daha iyi bir dinleyen olmak, üyelerini sahiplenerek, daha sıcak ilişkiler kurabilmektir. 

Mart ayı içerisinde canlı 3D yayınlayacağı Galatasaray – Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdürmektedir. DIGITURK, yeniliklerle Türkiye’ye ilkleri yaşatmaya devam edecektir.

DIGITURK, Hayallerine Dokun.