Gündem
03 Tem 2020 16:00 Son Güncelleme: 03 Tem 2020 16:11

DHA'dan bir üst düzey ayrılık haberi daha! Veda mesajı yayınladı...

Demirören Medya Grubu’nun en hareketli kurumlarından DHA’da sular bir türlü durulmuyor.

Demirören Haber Ajansı’nda ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre DHA Adana Büro Müdürü Bekir Karakoca ile yollar ayrıldı.

32 yıldır ajansta görev yapan deneyimli isim bir mesaj yayınlayarak çalışma arkadaşlarına veda etti.

Karakoca veda açıklamasında şunları söyledi;

“Sevgili arkadaşlarım

DHA'nın kurulduğu günden bu yana meslek etiği, ilkeleri doğrulusunda büyük özenle yürüttüğüm çalışma hayatıma bugün itibarıyla veda ediyorum.

1988'de Hürriyet Haber Ajansı ile başlayan ve aralıksız 32 yıllık süren meslek yaşamımda; Körfez savaşlarından, depremlere, dünyayı sarsan uçak kazalarından tusinamilere, neler yaşadık neler. Haberciliğin yanı sıra iyiliklere, güzelliklere, hoşgörüye ve insanların mutluluğuna katkı sağlamaya çaba gösterdim.

Atalarımızın 'İyiliğe iyilik her kişinin işi, kötülüğe iyilik er kişinin işidir' sözlerini ilke edinip, arkadaşlıklar/dostluklar kurarak yol aldım.

Ne mutlu ki bana, Türkiye'nin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine, her ilçesinden her büyükşehrine elimi uzattığımda tutacak dostluklar kazandım. 

Mesleki olarak aranızdan ayrılıyor olabilirim ama insan olarak hep yanınızda olacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Her daim, her konuda desteğe hazır olduğumu bilmeniz dileğiyle, sizleri tüm samimiyetimle kucaklıyorum. Selam ve sevgilerimle, hoşça kalın... ”