Gündem
10 Şub 2023 09:28 Son Güncelleme: 10 Şub 2023 09:30

Depremzedenin enkaz altına çektiği video ağlattı! Telefonu bulursanız hakkınızı helal edin!

Kahramanmaraş merkezli depremde binlerce bina yerle bir oldu. Enkaz altında kalan binlerce vatandaş kurtarılmayı bekliyor. Sosyal medyaya düşen bir videoda 5 kişilik ailenin enkaz altında video çektiği ortaya çıktı. Depremzede "Biz ölürsek, telefonu bulursanız" şeklinde başladığı videosunda "Hakkınızı helal edin, Mustafagile 2.500 TL borcum var" dedi ve gözyaşlarına boğuldu. Videoyu izleyen herkes gözyaşlarını tutamadı.

KKahramanmaraş merkezli depremde binlerce bina yerle bir oldu. Enkaz altında kalan binlerce vatandaş kurtarılmayı bekliyor. Sosyal medyaya düşen bir videoda 5 kişilik ailenin enkaz altında video çektiği ortaya çıktı. 

Deprem bölgesinden gelen haberler ve görüntüler yürekleri dağlamaya devam ediyor. Binlerce evin yıkıldığı bölgede onbinlerce kurtarma ekibi depremzedeleri yaşama döndürmeye çalışıyor.

Son alınan bilgilere göre ölü sayısı 12 binin üzerine, yaralı sayısı da 72 binin üzerine çıktı. Deprem bölgesinden gelen görüntüler ve videolar da izleyenleri gözyaşlarına boğmaya devam ediyor. tv100.com'da yer alan bir habere göre enkaz altında kalan 5 kişilik aile cep telefonlarıyla bir video mesaj kaydetti. 

 Enkaz altında kalan 5 kişilik bir aile telefonda kendilerine kayda aldı. Sözlerine, "Biz ölürsek, telefonu bulursanız" sözleriyle başlayan depremzede o an herkesi teker teker gösterdi. "Hakkınızı helal edin, Mustafagile 2.500 TL borcum var" sözleriyle ağlamaya başlayan kadın herkesi duygulandırdı.

Alınan bilgiye göre videoyu çeken aileye kurtarma ekipleri ulaştı. 5 kişilik aileden 4'ü depremin üzerinden geçen 9 saat sonra kurtarıldı.