Televizyon
20 Kas 2023 15:16 Son Güncelleme: 20 Kas 2023 15:32

Deniz Uğur, İsrail ve Batı'yı işaret etti; “Siz çocukları katlediyorsunuz”

24 TV Arafta Sorular programında Star gazetesi köşe yazarı Esra Elönü'nün sorularını cevaplayan oyuncu Deniz Uğur, İsrail ve Batı için ‘Siz çocukları katlediyorsunuz' ifadelerini kullandı.

Oyuncu Deniz Uğur, 24 TV'de yayımlanan Arafta Sorular programında Star Gazetesi köşe yazarı Esra Elönü'nün sorularını cevapladı. Oyuncu Uğur, Filistin'de şehit edilen insanlar ve özellikle de çocuklara ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

"BEN BÖYLE BİR MAĞDURİYET GÖRMEDİM"

Batı ve İsrail'i işaret eden oyuncu Uğur, "Siz çocukları katlediyor, katledenlere destek veriyorsunuz" ifadelerini kullandı. Oyuncu Uğur, ayrıca şu ifadeleri kullandı; "Ben bir topluluğun üstünde böyle bir mağduriyet görmedim. Hiç kimsenin elinin değemediği, katile engel olamadığı ve Batı dünyasının onayladığı bir süreç yaşıyoruz.

"HEPSİ BOŞA ÇIKTI"

Şimdiye kadar bizlere gösterdikleri insan hakları, özgürlük vb. kelimelerin hepsi boşa çıktı. Çok şiddetli bir maske düşüşü yaşandı. Bütün o yaşanan acılara rağmen hayırlı sonuçlar olacağına inanıyorum. Ben de elimden geldiği kadar duygularımı paylaşmaya çalışıyorum ki öğrendiklerimizi bir daha unutmayalım. Gündem çok çabuk değişir ve dönüp bakmıyor hale geliriz. Ben elimden geldiğince buna izin vermeyeceğim.

"SİZ ÇOCUKLARI KATLEDİYORSUNUZ"

Siz çocukları katlediyorsunuz, çocukları katledenlere destek veriyorsunuz, alan tanıyorsunuz. Bence artık hiçbir şeyden bahsedilmesin. Ne çocuk ne de insan hakları, zerre kadar inancım kalmadı".