Magazin
13 Haz 2021 16:38 Son Güncelleme: 13 Haz 2021 17:30

Deniz Seki Photoshop’tan vazgeçemiyor! Kırmızı mayolu tekne pozu olay oldu…

Son dönemde büyük değişim geçiren Deniz Seki, yine Photoshop iddialarıyla gündeme geldi.

Deniz Seki, tatil sezonunu açtı. Mavi tura çıkan 50 yaşındaki şarkıcı, teknede çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Deniz Seki bu kez kırmızı mayosu ile tekne pozu verdi. Mayosunun üzerine mini eteğini çeken Deniz Seki'ye beğeni yağdı.

 

Deniz Seki'nin "Bugün de kırmızlandık" notunu düştüğü pozundaki ufak dokunuşları ise dikkatli gözlerden kaçmadı. Ünlü popçu, hakkında 'photoshop' iddiaları başlamadan önce Instagram üzerinden bir açıklama yapmıştı.

Seki, "Şimdi 'photoshop'la bacaklarını niye uzattın?' diyenler gelmeden hemen yazalım, sakin olun arkadaşlar sadece geniş açı çekimi. Filtreye gerek yok" ifadelerini kullandı.

 

Şimdilerde tatilin keyfini çıkaran Deniz Seki son olarak tekne pozu ile sosyal medyanın konuşulanlarından oldu. Geçtiğimiz günlerde bikinili fotoğrafını Instagram'dan paylaşan Deniz Seki paylaşımına "Yaz sezonunu terasta açmış bulunmaktayım" demişti.

 

“BEĞENMEZLER OLUR BİTER”

Paylaşımlarına gelen Photoshop yorumlarını reddeden Seki, "Katıldığım televizyon programlarında ne kadar zayıfladığım görülebilir. 'Ben dünyanın en güzel kadınıyım' diye bir iddiam yok, beğenmezler olur biter. Kötü enerjilerini onlara yollayıp hepsini sevgiyle kucaklıyorum" demişti.