Magazin
11 Eyl 2018 16:15 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:51

Demet Akalın ve Okan Kurt adliyede! 6 yıllık evlilik 10 dakikada bitti!

Evlerine haciz gelmesinin ardından boşanma kararı alan Demet Akalın ve Okan Kurt bugün adliyeye geldi

Okan Kurt'un aile şirketi Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle dün Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi gerçekleştirilen ünlü çift, 6 yıllık evliliklerini 10 dakikada sonlandırdı.

Hürriyet'in haberine göre; boşanacakları haberi sabah saatlerinde magazin gündemine bomba gibi düşen çiftin avukatları saat 13.30 sıralarında Beykoz Adliyesi'ne gelerek anlaşmalı boşanma davası açtı.

Boşanma dilekçesiyle birlikte mahkemeye bir protokol sunuldu.



HİRA'NIN VELAYETİ DEMET AKALIN'A!

Protokolda çift birbirlerinden nafaka ve tazminat talep etmedi. 4 yaşındaki kızları Hira'nın velayetinin ise anne Demet Akalın'a verildiği kaydedildi.



Saat 15.30 sıralarında ise Demet Akalın ve Okan Kurt ayrı ayrı adliyeye geldi. Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen duruşma hemen bitti. Akalın ve Kurt, hakimin “Boşanmak istiyor musunuz" sorusuna “Evet" yanıtını verdi. Mahkeme hakimi de çifti 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşadı.

BOŞANMA TALEBİ KİMDEN GELDİ?

Çıkışta açıklama yapmayan Demet Akalın, “Formalite bir boşanma mı" sorusuna “Yok" demekle yetindi. Okan Kurt ise “Hayırlı olsun" diyenlere “Böyle şeyin hayırlısı mı olur" şeklinde yanıt verdi. Ayrıca boşanma talebinin kendisinden gelmediğini söyledi.

Demet Akalın ile Okan Kurt, 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturmuş çiftin bu evlilikten Hira isminde bir de kızları dünyaya gelmişti.

HACİZ İŞLEMLERİ
Geçen yıllarda Okan Kurt'un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlanmıştı. Borçların ödenmemesi üzerine dün çiftin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulanmıştı.

Karar gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürülmüştü.

Daha önce 'evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık' diyen Demet Akalın, son yaşanan gelişmenin ardından Okan Kurt'tan boşanma kararı almıştı.