Gündem
09 Ağu 2015 23:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:47

Davutoğlu'ndan sürpriz adım! Kılıçdaroğlu'nu Twitter'da takibe aldı!

Başbakan Davutoğlu, yarın koalisyon görüşmesi için biraraya geleceği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kritik toplantıdan bir gün önce Twitter'da takibe aldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmesi öncesi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ’nu sosyal medyada takip etmeye başladı. Davutoğlu, resmi twitter hesabından, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu takip ettiği isimler arasına aldı.

AKP ve CHP heyetlerinin yaptığı istikşafi görüşmeler ve hazırlanan raporların ardından iki lider pazartesi akşamı yemekte biraraya gelecek. Her iki isme, AKP ve CHP heyetlerinin başkanları da eşlik edecek.

Başbakan Davutoğlu, bu pazar Twitter’dan, koalisyona ilişkin şunları yazmıştı: “Şimdi tüm siyasi liderleri kamu düzeni, demokrasiyi sahiplenme, silahların bırakılması konularında ortak tavır almaya çağırıyorum. Yarın CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmemizde hükümet ortaklığı dışında bu konuları da istişare edeceğiz. Süreç nasıl işlerse işlesin milletimizin verdiği ülkeyi yönetme sorumluluğunun gereğini yapacağımızdan kimse şüphe etmesin.”