Televizyon
24 Eyl 2010 10:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:39

CÜNEYT ÖZDEMİR YENİ ŞAFAK YAZARINI FENA BOZDU!(VİDEO)

Cüneyt Özdemir, CNN Türk'te Tophane'deki galeri baskınını tartışmaya devam etti. Bu kez sanatçılar birbirine girdi, Özdemir de Yasin Aktay'ı ekranda fena bozdu.

Cüneyt Özdemir, CNN Türk ekranlarında Tophane’deki galeri baskınını tartışmaya devam etti. Radikal yazarı ve sanat eleştirmeni Ayşegül Sönmez, Cumhuriyet yazarı Bedri Baykam ve Yeni Şafak yazarı Yasin Aktay’ın konuk olduğu program yine ilginç bir tartışmaya sahne oldu.

Ayşegül Sönmez saldırı sonrası CHP’li çevrelerin olaya gösterdiği hassasiyetlere dikkat çekerek bunun doğru olmadığını ve konunun referandum gerilimine alet edildiğini söyledi. Ayşegül Sönmez özellikle Bedri Baykam’ın tavrının doğru olmadığını ve olayın ’evet’çilerle ’hayır’cıların kutuplaşmasına konu olduğunu iddia etti. ’Bu bir CHP AKP çekişmesine dönüştürülüyor’ diyen Sönmez konunun özünün gözden kaçılırdığını vurguladı.

BU KEZ SANATÇILAR BİRBİRİNE GİRDİ!
Sönmez’in eleştirileri üzerine yayına telefonla bağlanan Bedri Baykam sert tepki gösterdi. Canlı yayında sanatçıların birbirine girdiği tartışma galeri baskını olayını yeni bir polemiğe taşıdı. Baskına uğrayan galerideki eserlerin anti-Kemalist bir içeriğe sahip olması da Baykam’ın tepkisini çekince gerilim tırmandı. Güzel, olayın CHP’liler tarafından rant konusu haline getirilerek suistimal edildiğini söylemesiyle ekranda yeni bir ’Tophane polemiği’ yaşandı.

İŞTE O ANLAR-VİDEO