Gündem
04 Ara 2010 12:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:51

CUMHURİYET GAZETESİ EMİNE ERDOĞAN'I NASIL Tİ'YE ALDI?

Cumhuriyet, Emine Erdoğan'a uzaydan gelen fotoğrafları diline doladı.

Kanadalı astronot Julie Payette, geçen yıl Toronto’da yapılan G-20 Zirvesi’nde görüştüğü Emine Erdoğan’a verdiği “uzaya gittiğinde kendisi için fotoğraf çekeceği” sözünü tutarak, son uzay seyahatinde 320 kilometre yükseklikte çektiği iki kare İstanbul fotoğrafını bir mektup ile Emine Erdoğan’a gönderdi.

DALGA GEÇTİ
Cumhuriyet gazetesi bugünkü Cumertesi ekinin mizah bölümünde Emine Erdoğan’la dalga geçti.. Emine Erdoğan’a astronotların kafasına taktığı kasktan giydirdi. Fotonun hemen yanına da "Uzay çağını yakaladık!.. Şimdi de kapanmak gericilik desinler de göreyim bakim. Hahahaay" yazdı.

İŞTE CUMHURİYETTE YER ALAN O METİN
Kanadalı astronot Julie Payette’nin Emine Erdoğan’a gönderdiği uzaydan çekilmiş İstanbul fotoğraflarıyla birlikte gelen özel muhafazalı paket merak uyandırdı. Başbakanlık korumları tarafından bombalı paket şüphesiyle tekme tokat dövülmek üzereyken kurtarılan paketin, Emine Hanım’ın özel siparişi olduğu ortaya çıktı. Paketi büyük bir özenle açan başbakanımızın zevcesi, daha sonra paketten çıkan armağanı dikkatlice başına takıp gazetecilere poz verdi.


ETİKETLER
#emine erdoğan #uzay