Televizyon
04 Ara 2018 09:14 Son Güncelleme: 04 Ara 2018 11:31

Çukur'da Karakuzular'ın büyük sırrı ortaya çıktı!

Çukur dizisi 45. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur'un son bölümünde Yamaç ve Cumali'nin oyununa gelen Karakuzular, Çukur'daki çocukları kaçırarak intikam aldı

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çukur, 3 Aralık Pazartesi akşamı 45. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur'un son bölümünde Karakuzular'ın organ kaçakçılığı da yaptığı ortaya çıktı.

Yamaç'ın vurduğu Ersoy hastanedeki tedavisinden sonra taburcu oldu. Kendilerine yapılan saldırıda yaralanan ve hastanede ölen Karakuzular'ın elemanlarının organlarını çalındığı anlayan Ersoy büyük şok yaşadı.

Doktordan Karakuzuların cesetleri hakkında duydukları sonrası merak edip hastaneye dönen Ersoy gördükleri karşısında şaşırdı. Cesetleri görüp ameliyat izlerini soran Ersoy organlarının alındığını anladı. Kendinin de ölse bu duruma düşeceğini anlayan Ersoy bu işin kimin yaptığını merak etti. Yamaç’tan yardım almak isteyen Ersoy gözünü karartıp Yamaç’ın yolunu kesti. Mahsun ve Çeto’nun ölmesini istediğini söyleyen Ersoy, Yamaç’a eğer ikisini bitirebilirse konuyu söyleyeceğini söyledi.