Televizyon
02 Nis 2019 08:49 Son Güncelleme: 02 Nis 2019 09:53

Çukur'da Çarpışma fırtınası! Veli'den Yamaç'a yardım!

Çukur dizisi 59. son bölümüne Çarpışma'da Veli Cevher karakterini canladıran Onur Saylak konuk oldu.

Show TV' fenomen dizisi Çukur, 59. son bölümüyle 1 Nisan Pazartesi akşamı ekrana geldi. Çukur'da Mahsun’un Sena’yı kaçırdığını anlayan Yamaç, Yücel’i yanına alarak Karakuzuların tüm sığınaklarına bakmaya başladı. Herkes seferber olup Sena’yı ararken Vartolu’nun yardımına Veli yetişti. Çukur’a gelen Veli Cevher, Cansız’ın desteğiyle Mahsun ve Sena’yı bulmak için harekete geçti.

VELİ SENA'YI BULMAK İÇİN YARDIM ETTİ
Veli Cevher, Vartolu’nun kendisinden yardım istemesi üzerine Çukur’a gidiyor. Mahallede yabancı birini gören Çukur gençleri ise peşine takılıyor. Veli ve Vartolu’yu sarılırken gören mahalleli ise şaşırıyor. Vartolu kısa bir tanıştırma faslından sonra Sena konusunda yardım istiyor. Hikayeyi her şeyiyle anlatan Vartolu, Veli’ye hedefin belli olduğunu söylüyor. Veli ise bu işin tek tabanca olmayacağını söylüyor ve Cansız’ı arıyor. Cansız ise Sena’nın fotoğrafını istiyor.

 ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Çukur’daki büyük çatışma sonrası Karakuzular büyük yenilgiye uğradıktan ve Çeto öldükten sonra İdris, Emmi’yi de yanına alıp mahalleye iniyor. Mahallede İdris’i gören Çukur halkı onu büyük sevinçle karşılıyor. Kahveye mahallenin tezahüratları giren İdris oğullarını yaptıkları için tebrik ediyor.