Spor
13 Mar 2022 12:43 Son Güncelleme: 13 Mar 2022 12:48

Cristiano Ronaldo bu rekorla futbol tarihine geçti!

Cristiano Ronaldo yine tarihe geçti. Attığı gol sayısını 807'ye yükselten yıldız oyuncu şu ana kadar resmi olarak tüm zamanların en çok gol atan futbolcusu unvanını eline aldı.

Cristiano Ronaldo yaşlanmıyor... 37 yaşındaki dünya yıldızı yine rekor kırdı. Manchester United'in Tottenham ile karşılaştığı maçta 3 gol birden atan Ronaldo, gelmiş geçmiş en çok gol atan futbolcu olarak tarihe adını yazdırdı. Ronaldo gol sayısını 807'ye yükseltti.

MANCHESTER'DA MUTSUZ

Manchester United'da Cristiano Ronaldo depremi yaşanmıştı. Manchester City ile oynanan derbi maç öncesi Ralf Rangnick tarafından yedek bırakılacağını öğrenen Cristiano Ronaldo, sakat olduğunu öne sürerek isim listesinden adını çıkartmış ve Manchester derbisinde oynamamıştı.

SAKATLIĞINI BAHANE EDEREK KENDİSİNİ KADRODAN ÇIKARTTI

Manchester United'ın 4-1 mağlup olduğu derbi sonrası Cristiano Ronaldo'yla ilgili gerçek ortaya çıktı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre maça ilk 11'de başlamak isteyen Cristiano Ronaldo, yedek kalacağını öğrenince kalça sakatlığını bahane ederek adını esame listesinden çıkarttı.