Magazin
21 Mar 2020 11:24 Son Güncelleme: 21 Mar 2020 13:44

Corona'ya yakalanmıştı! Ünlü sunucu hakkında yeni bilgi geldi!

Corona virüsü testi pozitif çıkan 48 yaşındaki sunucu Burak Akkul, durumu fenalaşınca önceki gün sabah saatlerinde yoğun bakıma kaldırıldı. Burak Akkul'un kayınbiraderi konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ulusal bir kanalda eşi Seda Akkul ile Çok Gezenti isimli gezi programında sunuculuk yapan Burak Akkul, geçtiğimiz hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Belirtiler sonrası corona virüsü testi yapılan Akkul'un sonuçları pozitif çıktı.

EŞİNİN ABİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Burak Akkul’un sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından tedavisine yoğun bakımda devam edilmeye başlandı. Seda Akkul’un abisi Hüseyin Arslan ise sosyal medya hesabından çiftin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

“BU KADAR SEVENİ OLDUĞUNU GÖRMEK BİZİ MUTLU ETTİ”

Hüseyin Arslan sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklamada ise son durumunu anlattı, “Dün yazdığım mesaja istinaden; Burak Akkul’un da Seda’nın da bu kadar seveni olduğunu görmek, bu kadar iyi dilek ileten, ilgili, duyarlı sevenlerini okumak, bizi çok mutlu etti.
Hepiniz tek tek sağ olun. Burak bunları okuduğunda, eminim bu kadar sevginin bu kadar değerin karşılık bulması için daha çok çabalamak zorunda hissedecek. Size bir borç olarak; elimden geldikçe ve onlar iyi oluncaya dek, güncel durumu yazacağım. Bugün Burak’ın yoğun bakımda tedavisini yöneten doktoruyla görüştüm” dedi.



“TEDAVİSİ BİR KAÇ HAFTA SÜREBİLİR”

Arslan ifadelerine şu şekilde devam etti: “Gün içinde çekilmiş, karşılaştırmalı test sonuçlarını görme fırsatım oldu. Anladığım kadarıyla bu yoğun bakım tedavisi birkaç hafta alabilecek bir süreç.
Tıp çok az bilgi sahibi olduğum bir alan. Bu nedenle sadece şunu söyleyebilirim, doktorlar çok yoğun ve ilgiyle tedaviyi yönetiyorlar. Seda bugün duygusal olarak çok daha iyi. Burak’tan haber alınca, doktoruyla konuşunca daha da iyi oldu. Sosyal medyadan uzak duruyor, dediğiniz gibi bir süre de uzak duracak. Fiziksel olarak şikayetleri devam ediyor. Fakat her ikisinin de iyileşeceğine inancımız tam”