Televizyon
11 Ara 2010 16:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:52

ÇOK YAKINDA TÜM TÜRKİYE ''ŞÜPHE''LENECEK!

Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. 'Şüphe' adlı dizide hangi isimler rol alacak, ne zaman başlayacak?

İşte “Şüphe”!

Kimseye güvenme. Kendine bile…


Çok yakında tüm Türkiye “Şüphe”lenecek!


Kanal D’nin ilk bölümü 5 Ocak Çarşamba günü ekrana gelecek yeni dizisi “Şüphe”de; Selin Demiratar, İsmail Hacıoğlu, Serkan Altunorak, Uğur Karabulut, Güngör Bayrak, Burcu Kutluk, Müge Boz, Burhan Öçal, Şafak Pekdemir, Adnan Biricik, Mahmut Gökgöz, Nusret Şenay, Zeynep Kumral, Durukan Çelikkaya, Ebru Ojen Şahin, Sevinç Kumaş, Begüm Benian ve Selçuk Özdoğan rol alacak.

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Zülküf Yücel’in kaleme aldığı, yapımcılığını da Elif Ayşe Durmaz’ın yaptığı “Şüphe”; pırıltılı dünyaların ardındaki karanlığı ve herkesin içinde olduğu gizli hesaplaşmaları konu alıyor. Türkiye’nin en varlıklı ailelerinden Kutlu Ailesi, şok bir ölümle sarsılır. Aynı anda bir başka kişinin hayatı da, annesinin öldürülmesiyle yerle bir olmuştur. Bu kişi, Kutlu’ların gizli varisi, İpek’tir. Bu iki ölüm, beraberinde hiç beklenmedik olaylar getirecektir. İpek, Kutlu Ailesi’nde başlayan miras mücadelesinde tüm dengeleri altüst edecek, bir yandan annesinin katilini ararken, bir yandan da içine girdiği bu görkemli dünyanın kurallarını yavaş yavaş öğrenecektir.

Dizinin, hepsi birbirinden çarpıcı olan konsept fotoğraflarında da yönetmen Abdullah Oğuz’un imzası var.

Bu fotoğraf çekimine özel, dizisinin erkek başrol oyuncularının kostümlerini Ralph Lauren ve W Collection, kadın başrol oyuncularının kostümlerini de Elif Cığızoğlu hazırladı. Kullanılan mücevherler ise Hande Kunaçav ve Cem Lokmanhekim’e ait. Ayrıca çekimlerde Türkiye’de sadece 3 adet satılan Jaguar’ın en yeni modelleri olan XK CONVERTIBLE İLE XJ SWB yer aldı. Ana mekan olarak da Alemdağ’da bulunan Feride Çavuşoğlu’na ait malikane ile Trump Towers kullanıldı.

“Şüphe”, Ocak ayının ilk haftasından itibaren ve Çarşamba akşamları ekrana gelecek.
 

Yapım : DTV

Yapımcı : Elif A. Durmaz

Yönetmen : Abdullah Oğuz

Senaryo : Zülküf Yücel

Oyuncular : Selin Demiratar (İpek Beyaz), İsmail Hacıoğlu (Aziz Kutlu),Serkan Altunorak (Tarık Kutlu), Uğur Karabulut (Cüneyt Yörük), Güngör Bayrak (Cavidan Kutlu), Burcu Kutluk (Serap Kutlu), Müge Boz (Meltem Kutlu), Burhan Öçal (Necdet Demircan), Şafak Pekdemir (Aslı Demircan), Adnan Biricik (Av.Hakkı Özcan), Mahmut Gökgöz (Salih Yörük),Nusret Şenay (Hikmet Beyaz) Zeynep Kumral (Yeşim), Durukan Çelikkaya (Burak Yörük), Ebru Ojen Şahin (Zöhre), Sevinç Kumaş (Ayça), Begüm Benian (Fatma), Selçuk Özdoğan (Sedat Kutlu)


ETİKETLER
#şüphe