Gündem
31 Tem 2011 09:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:37

'ÇOK ÖZEL' TARTIŞMALI FOTOĞRAFLAR GELİYOR!

Lady Gaga'nın pek çok tartışmalı fotoğrafına imza atan Terry Richardson imzalı 'görülmemiş' 350 kare, bir kitapta toplanıyor

Ünlü fotoğrafçı Terry Richardson’la Lady Gaga’nın işbirliği bir kitapla ölümsüzleşecek. Kitapta pop yıldızının daha önce hiç yayımlanmamış fotoğraflarının yer alması bekleniyor. Richardson’ın 10 aylık bir süreçte çektiği ve Lady Gaga’yı yolda, stüdyoda, evinde, kısacası günlük hayatının çeşitli anlarında gösteren fotoğrafların bulunacağı kitabın önsözünü de Lady Gaga yazacak.
Lady Gaga, çekim sürecini “Terry otobüste benimleydi. Beni her yerde takip ediyordu. Üstümü değiştirirken fotoğrafımı çekiyordu. Bazen tuvalette bile beni takip ediyordu. Ben de ‘Terry, defol!’ diye bağırıyordum” diye anlatıyor. Kitabın yayıncısı Grand Central Publishing’in, “Bu kitap 2011’in en etkileyici, en tartışmalı, en çok gıpta edilen kitabı olacak” açıklamasıysa Lady Gaga hayranlarının heyecanını daha da artırıyor. 

Test edilmiş başarı  ’Çok özel’ fotoğraflar geliyor
Fotoğrafçı Terry Richardson’ın daha önce çektiği Lady Gaga fotoğrafları çok konuşulmuştu. Richardson, sanatçıyı daha önce üstsüz görüntülemiş, bu kare bir reklamda kullanılmıştı. Bir dönem çok konuşulan çiğ etten elbisesinin bikini haline getirilmiş haliyle fotoğrafı da yine Richardson imzalıydı. İkilinin bundan önceki ortak çalışmalarının yarattığı etki düşünüldüğünde 350 fotoğrafın yer alacağı kitabın sonbahar sezonunun en çok konuşulanları arasında yer alması da sürpriz olmayacak gibi görünüyor. (Voice of America)