Televizyon
13 Haz 2013 14:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:13

CNN TÜRK EKRANLARINDA BARIŞ RÜZGARLARI!

Gezi Parkı eylemleri yüzünden sert polemiğe giren Aslı Aydıntaşbaş ve Akif Beki bugün yağan yağmurun ardından barıştı!

Önceki gün Akif Beki canlı yayında Aslı Aydıntaşbaş’a "eylemin parçası olmuşsun, senin söylediklerine nasıl güveneyim"  demiş ve Aydıntaşbaş’tan "ben sana ’sen de polisin parçası olmuşsun’ diyor muyum" şeklinde  yanıt almıştı.

KOMİK OLUYORSUN... MÜSAMERE ÇOCUĞU GİBİSİN

Dün ise "Gezi Parkı’ndan geçtim, polis gaz bombası atınca bizler de Galatasaray’da olmamıza rağmen etkilendik" diyen Aydıntaşbaş’a sanki polis sorgusundaymış gibi davranan Akif Beki, partnerinin sözlerini sık sık kesmişti.

"Bir doğru düzgün anlat. Söylesene allah aşkına kaçta oradaydın...", "Komik oluyorsun…", "Az önce 8 demiştin şimdi 7:30 oldu...", "okudun mu Mehmet Yılmaz’ın yazısını, söyle bakalım bu dediklerim yazının neresinde..." , "Müsamere çocuğu gibisin…", "benim ne yapacağıma karar vermek senin haddini aşar...", "akşam dedin, gündüz dedin, bir ışık var dedin, bir gece dedin..." şeklindeki sözlerle deyim yerindeyse meslektaşını taciz eden Beki bugün tam anlamıyla geri adım attı.

YAĞMUR YAĞDI BÖYLE OLDU

Dün canlı yayında yaşananlar yüzünden ikilinin arasında esen soğuk rüzgarlar, bu sabah İstanbul’u etkisi altına alan sağnak yağmur ile birlikte sona erdi. Beki programın başında üzüntüsünü "insan kendisini başkaları yapınca beğenmediği hallerde bulabiliyor" diyerek dile getirirken, program içinde gerilim yükseldiği zaman da "Sakin sakin konuşacaktık hani… Öyle konuşmuştuk" diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı.

İşte ikilinin programın başında birbirlerine söyledikleri:

Akif Beki: Bazen insan kendinde hiç beğenmediği halleri kendinde bulabiliyor. Ben kendi adıma söyleyeyim, başlarında beğenmediğim halleri ben kendimde de beğenmiyorum. Ve olabiliyor bu, kendini o halde bulabiliyor insan. Dediğim gibi herşeyi konuşabilmek lazım. Ama sınırı, serin kanlılığı, soğuk kanlılığı kaybetmeden. En azından biz kendi payımıza onu yapmaya devam edeceğiz. Kendi kendimizden çıkardığımız dersler olduğunu söyleyeyim ben izleyiciye.

Aslı Aydıntaşbaş: Evet,  sokaktaki gerilimi buraya, birbirimize karşı bir gerilime dönüştürmekten ziyade düşüncelerimizi çarpıştırmak için aslında buradayız. Bu programa başlarken seninle hep şunu konuşmuştuk. Herkes gibi vıdı vıdı bir program olmasın. Her durumda illa zıt fikirlerde olmayabiliriz diye… Ama  Gezi olayları bizi de biraz etkiledi. Neyse ki biraz tansiyon düştü. Bu sabah ağır bir de yağmur bastırdı birden…

Akif Beki: Bütün asabiyetimizi alsın götürsün öyle söyleyelim… Millet olarak alsın götürsün...

Aslı Aydıntaşbaş: Biraz Necati Şaşmaz gibi oldu bu… Sosyal medyanın gündemi Polat Alemdar’ın açıklaması oldu ama referandum kararı da konuşulması gereken bir konu…